General_Depet Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 No przecież napisałem "pośrednie i bezpośrednie" iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam ponownie, i co z tym API do sprawdzania występowania wpisu - udostępniłeś już ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 W sobotę wyśle razem z innymi drobnymi poprawkami. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Mam pytanie odnośnie błędu w templatce, mianowicie w IE tagi nachodzą na div nagłówka panelu : Jaka może być tego przyczyna? Wszystkie inne panele wyglądają ok. Opera, Chrome oraz Firefox dobrze wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Heh to pytanie do autora Twojego szablonu iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja jestem autorem szablonu I właśnie mam z tym problem, może w tagach jest jakiś blok który może to wywoływać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Daj w divie w css gdzie masz tą belkę z-index:1; Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Próbowałem już tego - nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czy moja propozycja wpisywania ilości użycia danego kodu zostanie wprowadzona? Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jasne - zapomniałem tego wpisać na blogu - już zrobione iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czy mogę prosić o instrukcję ze zmianami, które należało wprowadzić ręcznie w teplatkach z 1.31 do 1.4? Dzięki z góry. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jasne zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl po pliczek. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jeszcze dobrze byłoby gdyby byłą taka opcja że dla poszczególnych grup wpisów można ustawić czy anchor może być w tekście czy nie. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urlsite.eu Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) Czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego za kazdym razem jak robie optymalizacje po dodaniu wpisu itd. (panel administracyjny) to pokazuje mi blednie PageRank stron umieszczonych w katalogu? Kilkadziesiat Stron ktore maja jakis tam page rank i pokazywal sie jak nalezy, teraz u mnie te strony maja Pagerank zero! Po kazdej optymalizacji do zera spadaja kolejne strony. Nie mam mowy o filtrze czy banie poniewaz strony katalogu z tymi wpisami sa w indeksie google. Moze General musi mi podeslac jakas poprawke? Czy u kogos z was wystepuje podobny problem? Edytowane 12 Lutego 2011 przez urlsite.eu Katalog Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiVi Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego za kazdym razem jak robie optymalizacje po dodaniu wpisu itd. (panel administracyjny) to pokazuje mi blednie PageRank stron umieszczonych w katalogu? Kilkadziesiat Stron ktore maja jakis tam page rank i pokazywal sie jak nalezy, teraz u mnie te strony maja Pagerank zero! Po kazdej optymalizacji do zera spadaja kolejne strony. Nie mam mowy o filtrze czy banie poniewaz strony katalogu z tymi wpisami sa w indeksie google. Moze General musi mi podeslac jakas poprawke? Czy u kogos z was wystepuje podobny problem? Mam podobny problem - a dzięki temu, że zawracam głowę Generałowi dzień w dzień - to jeszcze trochę i będę miał SeoKata w małym paluszku. Wszystkiemu winny ban Google na sprawdzanie PR. PageRank stron w katalogu jest cyklicznie sprawdzany (CRON) co 14 dni. Czyli pierwsze sprawdzanie odbywa się po dodaniu strony do katalogu i weryfikacja zasobów przeprowadzana jest systematycznie (cron) jednak nie częściej niż 14 dni na stronę. W momencie gdy dostajesz bana - bo za dużo stron ma sprawdzany PageRank skrypt dostaje odpowiedź '0' i tyle. Dlatego ja sam nie mogę się doczekać na proxyPHP w SeoKatalogu :0 PiVi Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe. DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi