General_Depet Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam, poprawkę można już pobrać spod adresu https://www.seokatalo....5_poprawki.zip - pobrać, rozpakować do głównego folderu ze skryptem. Właśnie konifguruję mailing do użytkowników skryptu z informacją. Edytowane 12 Lutego 2014 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Po zaktualizowaniu do 1.5 zgodnie z instrukcjami w panelu administracyjnym, polskie znaki nie wyświetlają mi się poprawnie. Tak, testowałem też plik z archiwum db-old. Nic się nie zmieniło. Co ciekawe, działa ze starą wersją db.php, którą zbackupowałem przed aktualizacją. Swoją drogą, to podanie informacji o podmianie plików (licencja, db) wyłącznie w komunikacie o instalacji, do którego nie można się dostać, gdy nie działa licencja, trochę utrudnia życie. Nie zaszkodziłoby podać informację o tym również w jakimś .txt, żeby biedny user nie musiał potem przywracać starych plików żeby dowiedzieć się, jak poprawić błąd licencji. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Lis Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Witaj, prześli mi swój plik db.php na kontakt@seokatalogi.pl a ja odeślę Ci pasujący do 1.5 i Twojego kodowania. Edytowane 13 Lutego 2014 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmirek Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam Wczoraj zauważyłem, że nie mogę dostać się do żądnego mojego wpisu w katalogu. Strona główna wczytuje się , strony mogę dodać, ale żeby obejrzeć wpis nie jestem tego w stanie zrobić. Wywala błąd 500 Internal Server Error. Administrator serwera podobno że nic nie zmieniał, zaktualizowałem seoka, podmieniłem htaccessa i dalej nic w czym może być problem? Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na: domki-grodek.pl Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z adresem katalogu i danymi do PA/FTPa - sprawdzę. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artche Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 https://www.silesiasem.pl/white-autobot-jak-szybko-usunac-linki-z-katalogow Skrypt automatyzujący, który szybko usuwa wpis lub wpisy z seokatalogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 używa może ktoś jakiś miniaturek, które dają większą szerokość niż 480px? jeśli tak poproszę info na pw Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrbe Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Po zaktualizowaniu do 1.5 w panelu admina katalogu, przyciski "Kategorie nieaktywne" i pod kategorie niekatywne" wyglądają o tak: https://i60.tinypic.com/9bkacp.jpg Same przyciski są aktywne i działają jak należy. Norma pro dla kosztorysantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wgrałeś nowe tłumaczenie do głównego folderu skryptu lub zaktualizowałeś swoje stare? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Po zaktualizowaniu do 1.5 w panelu admina katalogu, przyciski "Kategorie nieaktywne" i pod kategorie niekatywne" wyglądają o tak: https://i60.tinypic.com/9bkacp.jpg Same przyciski są aktywne i działają jak należy. Odśwież stronę w przeglądarce ewentualnie wyczyść historię przeglądarki. Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrbe Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 OK. Tego zabrakło. Już poprawione. Norma pro dla kosztorysantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) - już nieaktualne, poradziłem sobie - Edytowane 14 Marca 2014 przez Rocky77 Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 witam jako, że funkcji w seokatalogu jest co nie miara chciałbym zapytać o funkcję ważności wpisu - jakże obecnie popularne płatne dodania które np. trwają rok - jest coś takowego w seokatalogu? (później wpis jest wyświetlany bez jakieś istotnej części np. linka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Samej takiej funkcji nie ma ale można zrobić np. daną grupę wpisów aby np. przez okres roku wpisy dodane miały link dofollow a po roku spadały do innej grupy z nofollow. Są także inne możliwości konfiguracji. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 chyba, że cronem możnaby to "przelatywać" - dodać dokolumnę "czas" i updejtować?: 0>szukaj wpisów których "czas" zbliża sie do końca i wyślij mejla //ale jak to obsługuje właściciel skryptu i czy wogóle - bo to kolejna płatność... 1>jeśli wpis jest w bazie dłużej niż 12 miesięc i nie ma kolejnej wpłaty to: 2>zmien "czas" na inactive 3>wyslij maila do właściciela strony 4>... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi