salab Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Zamiast forum, maili, PiO i innych miejsc wystarczyłby link w programie, który by się pojawiał w momencie wyjścia nowej aktualizacji. Proste i skuteczne. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dzięki za zmiane tych linków w opisie... Mam nadzieje że jak teraz zaznaczę że ma być 3 linki, to wszędzie będzie 3. Jeszcze jak by była ta opcja gdzie z pośród kilku tekstów publiker umieszczał by tylko jeden raz artykuł w 1 preclu to by było SUPER, obecnie muszę ręcznie zmieniać tekst co x użyć, tak aby było bardziej unikalnie. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Jakiś nowy updejt jest 2.6.1 Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin1 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Pany jak go zainstalować? gdzie jest paczka? Szukasz grafika? - projekty od 600 zł netto najlepszy grafik - sam sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Czy warto kopiować i wklejać do postu to, co możesz przeczytać na stronie publiker.pl? Wysil się odrobinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pany jak go zainstalować?gdzie jest paczka? Na Publiker.pl. Przed wrzuceniem plików instalacyjnych zablokuj zadania crona w odpowiedniej zakładce, po uploadzie odblokuj spowrotem. @Zajacgd - warto, bo na forum zagląda się jednak częściej niż na stronę Publikera. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ten 2.61 to jakiś mały zabieg. Ja czekam na najważniejsze update: nowa funkcja: wyślij tekst tylko raz do precla. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ten 2.61 to jakiś mały zabieg. Ja czekam na najważniejsze update: nowa funkcja: wyślij tekst tylko raz do precla. kiedy wysyła jeden raz do precla ?! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja tam wolę na temat Publikera zadawać pytania na ich forum, tam przynajmniej zagląda autor skryptu:) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 del SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Zna ktoś może sposó na wyłączenie popupów w PubKliencie? Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No i słusznie, od tego są dev-fora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 @Zgred Chodzi mi o to że w przypadku gdy ktoś używa publikera do dodawania artykułów na blogach prywatnych xml-rpc, to w przypadku gdy w grupie mamy 10 różnych tekstów to publiker je umieści wszystkie w danym preclu. A przecież umieszczamy po to 10 tekstów żeby było bardziej unikalnie nie po to żeby je wszystkie opublikować. Publiker powinien wybrać sobie losowo z tych 10 artykułów jeden tekst i opublikować go w preclu i już więcej nie dodawać danej grupy do tego precla. Bajką by było jak by można było ustawić: wysyłaj grupę x raz do jednego precla. W tedy można by było sobie dodać 10 różnych zsynonimizowanych artykułów i śmiało opublikować je np. w 100 preclach. @Neox Nawet nie wiedziałem o tym forum. Jak kogoś interesuje funkcja umieść grupę x razy w preclu zapraszam do dopingowania autora na jego forum: https://forum.publiker.pl/index.php/board,8.0.html A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 czy ktoś jeszcze potwierdza problemy ze spadkiem skuteczności pozyskiwania linków z katalogów przez publikera? Mi spadła dokładnie o połowę. Z 1600 na 800 i mniej :/ Pisałem do supportu, niby wyszły poprawki, ale mi nic to nie zmieniło. Puszczałem grupy na nowo na dwa sposoby: a) ponowne włączenie linkowania - efekt - wyłączenie linkowanie jeszcze tego samego dnia restart grupy, na zasadzie skopiowania jej i puszczenia na nowo - efekt - w jednej uzbierało mi 300 linków i nastąpił STOP. Czy ktoś też tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ery Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Sposób z ponownym włączeniem linkowania też nie zdaje rezultatu. Natomiast co 2-3 dzień kopiuję grupy i tak samo doda do iluś tam jeszcze katalogów i się wyłączy linkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.