Skocz do zawartości

Konkurs na szerokie pozycjonowanie (long tail)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz gratuluje organizatorowi firmie Xann Design, Zixo i innym sponsorom konkursu szczytnej idei promowania spamowania wyszukiwarek

Ja rozumiem słowo "spam" w wyszukiwarkach jako sztuczne zaśmiecanie wyników wyszukiwania treścią, która przeszkadza użytkownikowi w odnalezieniu poszukiwanej informacji. Natomiast jeśli użytkownik wyszukiwarki jako zapytania użyje tytułu książki to istnieje duże prawdopodobieństwo, że ma zamiar kupić książkę lub przynajmniej zapoznać się z jej opisem. Więc nie nazwałbym spamem pojawienie się na te zapytanie księgarni internetowej pracującej na skrypcie Zixo.

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

e-welibnk sprawdza dokładny linkowany adres tzn jeżeli linkujesz np: https://www.bookmaster.pl/ksiazka/349315.xhtml to taki on szuka , jeżeli w wynikach masz bez WWW a ty linkujesz z WWW to monitoring pozycji nie zliczy ci tego adresu

Jeżeli uważasz ze jest wszysko OK a monitoring nie liczy ci pozycji wyslij info na PW sprawdze o co biega

na stronie wyniki będą publikowany tylko ranking za SITE https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki

Marketing internetowy dla firm

Xann: zmieniłem adres w ewebie na dokładnie taki jak w wynikach wyszukiwania, ale od 3 dni nadal nie sprawdza mi pozycji. Trochę to mnie zniechęca do konkursu bo od 2 tygodni na część fraz jestem w TOP10, ale wg. Twojego systemu mnie nie ma.

Czy w rankingu site są strony tylko z zainstalowanym ewebem?

Czy to duży problem aby opublikować ranking wyników z pozycjonowania na 20 fraz kluczowych, np. kto ile zarobił? Taka rywalizacja z rankingiem wydaje mi się atrakcyjniejsza i motywuje do dalszego działania, gdy wiemy, że ktoś nas wyprzedził.

@Brad - sprawdzaliśmy Twój przypadek , problem lezy w DC , jak do jutra sie sprawa nie uaktualni puścij PW , druga sprawa w rankingu są strony tylko z zainstalowanym systemem i jest to ranking za site, ranking pozcji nie będzie publikowany, publikowany bedzie jedynie kosztorys z ostatniego miesiaca , kto ile zarobił kasy

https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki

na razie prowadze teraz wystarczy utrzymac pozycje i laptop moj :)

za bardzo się obijasz :(

Ktoś cię wyprzedził...

Zabawa dopiero się zacznie, jeszcze nie warto patrzeć na wyniki, zobacz ilu jeszcze nie zainstalowało na stronie konkursowej SWLa.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

dorzucamy za 1,2 i 3 miejsce nagrody w konkursie SITE

1 miejsce konto PRO 12 miesięcy

2 miejsce konto PRO 6 miesiące

3 miejsce konto PRO 3 miesiące

aktualna lista nagród https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php...t&iKatId=12

ps. trwają negocjacje jeszcze z chętnym sponsorem, więc pula nagród się chyba jeszcze nie zamknie ;)

Sorry Xann że ci zawracam gitare, ale mam pytanie odnośnie regulaminu:

czy chodzi o ten monitoring pozycji:web-tools.pl ?

I jeszcze jedno odnośnie kosztorysu fraz: w jaki sposób jest wyliczany? W regulaminie pisze:

1. "Zarobienie" jak największej kwoty z 20 fraz podanych w regulaminie wg stawek podanych przez regulamin wyliczanych na podstawie kosztorysu w systemie e-weblink.com przez minimum jeden okres rozliczeniowy.

Jaki jest minimalny okres rozliczeniowy?

Mam zaćmienie....

Dzięki z góry za odpowiedź i rozproszenie ciemności

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

monitoring pozycji masz w e-webie pod warunkiem ze masz konto PRO, a minimalny okres rozliczeniowy to zdaje sie 1 m-c

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Dzięki...

I wszystko jasne, prawie wszystko. Bo jeszcze nie do końca jestem uświadomiony z tym kosztorysem fraz...

Szczerze mówiąc nie korzystam z SWLi, więc sypnę kolejnym pytaniem:

czy mogę wykupić dwa razy konto na 30 dni?

Może się przekonam :)

czy mogę wykupić dwa razy konto na 30 dni?

Może się przekonam :)

tak oczywiście , nawet tylko na 30 dni, mało tego wszyscy ktorzy chcą przetestować otrzymują gratis pierwsze 30 dni wiec jeżeli masz ochotę podaj PW a uaktywnie okres próbny , opis konta PRO jest pod tym adresem https://www.e-weblink.pro/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności