Winston Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Chciałbym namierzyć prawnika/biuro prawne, który skonstruowałby mi wzór umowy pozycjoner-klient. Jestem w okolicach Kalisz/Leszno, ew. Poznań/Wrocław, ew. coś dalej jak szczególnie polecacie Czy moglibyście mnie nakierować czym się kierować przy wyborze? Macie jakieś doświadczenia/wskazówki? Muchas gracias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 może odpowiem nie dokładnie w temacie wzór umowy na ponowanie strony tak naprawdę umowa na pozycjonowanie ma sens tylko i wyłącznie przy dużych kwotach a i tak nie jest tak dobra jak umowa dżentelmeńska Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 jest wiele serwisów robia to rpzez net np e- prawnik.pl - o ile pamietam wyjdzie cie ok 1,5 nawet do kilo brutto - kiedyś się orientowałem. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advokat Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie chce negować cennika z własnej branży, ale 1.000 za średnio skomplikowaną umowę to wynagrodzenie godne prawnika o znacznie wyższej renomie niż e-prawnik. W większości kancelarii adwokackich i radcowskich dostałbyś to za połowę tej stawki. Winston jeśli nie znajdziesz nikogo w swojej okolicy chętnie podejmę się zlecenia. Całkiem prywatnie o prawie na blogu: https://forumprawnicze.info/blog/2-blog-adw-łukasza-nysztala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winston Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dzięki za wskazówki @ll. Dzięki advokat, rozejrzę się, i w razie czego zapukam. Pozdrawiam, Winston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 tak naprawdę umowa na pozycjonowanie ma sens tylko i wyłącznie przy dużych kwotach a i tak nie jest tak dobra jak umowa dżentelmeńska Xannie nie zgodzę się z Tobą, tym bardziej jak właścicielką jest kobieta. Teraz każdy chce mieć wszystko na papierku a dżentelmeńskie umowy przestają istnieć Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko99 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 mec. Warciarek z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ja polecam https://www.mojeprawo.pl/ bardzo fajnie wszystko Pani mi wytłumaczyła za przyzwoite pieniądze. Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.