Skocz do zawartości

rozmowy jak w polskim sejmie

szy

Rekomendowane odpowiedzi

Są śmietnikiem, ale tak samo jak każda kopia dmoza, wiki, czy np. bibli, też nic nie wnoszą takie projekty do wyszukiwarek.

Masz tu 100% racje, z tym ze niektorzy sie do tego przyznaja a inni spedzaja dnie i noce na wyszukiwaniu cudzych smietnikow, ale swoje traktuja jak hmmm.... zloty nie-smietnik :)

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja też zabiore głos w kwestii surowców wtórnych :

nie wiecie ile dostane za 214 pustych puszek piwa ??

nie chce śmiecić bo wierze w recycling a uzbierało sie z paru

imprez :oops:

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

wystawe w pokoju.

o te moją wystawe to goście sie przewracaja :mrgreen:

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

beha jaką zatem polecasz firmę lub instytucję która potwierdzi czy dany produkt jest wyszukiwarką czy tylko pasożytem żyjącym z czyjejś pracy włożonej w treść strony ?

Nie znam takiej, ale Ty chyba wychodzisz z założenie że tysiące much nie moga się mylić, z onetu szukarki korzysta masa ludzi (patrząc na jakość wyników można powiedzieć, że te miliony 'much' się mylą), dla mnie ranking.pl to nie jest jakiś wyznacznik jakości. Jak się włoży w prymitywny skrypt szukarki 1000 000 $, to też będzie wysoko, tak samo by mogło być z szookacz i podobnym.

Piszesz o pasożytach, czy Ci którzy korzystają z kopi twojego katalogu też są pasożytami ? Ok to pytanie retoryczne, czepiam się słówek :)

Najlepiej zakończyć temat na temat co jest śmietnikiem a co nie jest, Internet to jeden wielki śmietnik, w którym znajduje się trochę diamencików.

...

ja puszki zgniatam, ładuje w reklamówke i wieszam przy smietniku przy okazji wyrzucania śmieci. znikaja w kilkanaście minut :) a "zbieraczowi" sie bardziej przydadza niz mi (chocby na wino aby sobie ulzyc w niedoli). :)

Internet to jeden wielki śmietnik

To akurat nie ulega żadnym wątpliwościom.

Najlepiej zakończyć temat na temat co jest śmietnikiem a co nie jest

Popieram.

Puszek nie zbieram więc mój udział w dalszej dyskusji staje się zbędny :)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

a puszki zgniatam, ładuje w reklamówke i wieszam przy smietniku

Musze nad tym pomyslec, bo zwykle to robilem taka akcje w czasie Bozego Narodzenia ale moze cotydzien bede robil.

Musze to powaznie przemyslec, bo nie chce smiecic :mrgreen:

ile musiałbym czasu zbierać aby był 1 Kg.

Jakies 3 imprezy :)

Musze nad tym pomyslec, bo zwykle to robilem taka akcje w czasie Bozego Narodzenia ale moze cotydzien bede robil.

nie macie tam smietnikow przystosowanych do segregacji smieci? u nas najczesciej jest podzial plastik/papier/szklo ale zdazaly sie i "bańki" (to od kształtu takiego hasioka) na aluminium. problem w tym byl taki, ze firmy nie musialy tego oprozniac bo "zycie" opróżnialo je szybciej :)

Ach, musiales popsuc zabawe.

?

Mamy, mamy i do tego jak nie segregujesz w odpowiedni sposob to dostajesz mandat $150.

o! u nas tez by tak mogli zrobic!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności