Eldoka Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam, jak sprawdzić ile transferu schodzi na pojedyncze wejście użytkownika? forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ja używam czegoś takiego: https://url-info.appspot.com/ Pokazuje jeszcze parę innych rzeczy Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zapisz stronę w całości na dysku i sprawdź ile zajmuje... Mówię oczywiście o pojedyńczym wejściu bo za kolejnym wejściem część jest czytana z cachu przeglądarki. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 https://miodzio.net/seo_tools-speed.html waga i szybkość serwera Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Firebug - pokazuje ile waży cała strona, ile się wczytuje z cache, etc etc, lepszego narzędzie do tego celu chyba nie ma. Standart w wyposażeniu każdego webmajstera A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Yslow + Firebug są genialne do sprawdzania objętości i szybkości wczytywania Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A nie spowalniają działania FF? bo to chyba wtyczki ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 AdamAGP# - można je aktywować dla danych witryn, podczas testów. W Opera można otworzyć sidebar (f4) i aktywować w nim zakładkę INFO Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A nie spowalniają działania FF? bo to chyba wtyczki U mnie, nie wiedzieć czemu, FF i tak chodzi tragicznie wolno- od samego początku tak chodził i teraz pomimo doinstalowania koło 15 wtyczek nie widzę różnicy w prędkości Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no mój też, mimo że mam 3 wtyczki zainstalowane. Nie wiem czemu. Wiadomo, że nie będzie tak szybki jak ie, który jest zintegrowany z systemem (poza tym ma same wady:), ale mam na jednym kompie (trochę zaśmieconym, "zbiorowym") to muszę czekać 20 sek aż się uruchomi , ale to już wina zasyfionego systemu chyba. Między innymi mam wszędzie webseo, ale ten projekt chyba coś upadał, a szkoda. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wiadomo, że nie będzie tak szybki jak ie, który jest zintegrowany z systemem (za to ma inne wady:), ale mam na jednym kompie (trochę zaśmieconym, "zbiorowym") to muszę czekać 20 sek aż się uruchomi , ale to już wina zasyfionego systemu chyba. Między innymi mam wszędzie webseo, ale ten projekt chyba coś upadał. No ja nie mam problemu ie- siedze na Linuksie, ale nawet pomimo tego, że mam ff kompilowanego, to uruchamia się 5 sekund i dla mnie to jest raczej długawo- przyzwyczaiłem się do natychmiastowej reakcji komputera Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Yslow + Firebug są genialne do sprawdzania objętości i szybkości wczytywania Lepszego narzędzia od Yslow + Firebug nie ma do takich zastosowań. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 w Googlew tez pokazuje ile strona ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Waga i odważniki. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Pod Operą F4 i z panelu bocznego zakladka "info" (jesli jej nie ma, dodaj ją sobie prawym klawiszem -> dostosuj). Jest tam sporo informacji, m.in. waga samego kodu oraz kodu z elementami dodatkowymi (grafika, arkuszem stylow itp.) Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.