FXweb Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dzisiaj znalazłem taką ofertę na stronach AZ: https://www.az.pl/domeny-cennik-hurtowy-domen-az.pl.html Czy ktoś korzystał lub dopatrzył się może jakiś haczyków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Taki haczyk, że musisz posiadać kilkaset domen lub wpłacać abonement 900zł, pisze wszystko na wskazanej stronie. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Czy ktoś mądry wie dlaczego przedlużenie IDNek regionalnych to 10zloty a zwyklych 25 ? barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Bo NASK pobiera inne stawki za te przedłuzenia. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 i tak dropped.pl imho jest taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Czy ktoś korzystał lub dopatrzył się może jakiś haczyków? Mnie zaproponowali 61 brutto za przedłużenie pl-ki, a mam ich ledwie kilkanaście. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriandos Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Mnie zaproponowali 61 brutto za przedłużenie pl-ki, a mam ich ledwie kilkanaście. w az.pl ??? to dawaj recepte na dobicie takiego targu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Krok 1. Otwierasz formularz do otrzymania kodu authinfo. Krok 2. Wpisujesz w pole nad tym formularzem, dlaczego chcesz odejść z az.pl i gdzie masz lepszą ofertę i ile kosztuje odnowienie domeny. Krok 3. Czekasz kilka dni. W międzyczasie wpłacasz na konto w az.pl tyle pieniędzy, żeby móc wyciągnąć ten kod (kosztuje to 8 PLN netto). Krok 4. Znowu otwierasz ten formularz, znowu korzystasz z pola do wpisywania prośby o kontakt i zaproponowanie lepszej oferty. Tym razem piszesz, że skoro oni mają Ciebie w nosie i nie zamierzają nawet odpisać na maila, to Ty nie będziesz im się napraszać i przeniesiesz domeny po kolei do innej firmy. Krok 5. Następnego dnia odbierasz telefon od miłej pani z az.pl. Pani pyta Cię, gdzie znalazłeś lepszą ofertę i ile chciałbyś płacić u nich. Mówisz, że 60 PLN. Na pytanie, czy ma to być 60 PLN brutto, czy netto, odpowiadasz, że oczywiście wolałbyś brutto. Krok 6. Kolejnego dnia otrzymujesz od tej samej pani maila z propozycją oferty 61 PLN brutto. Odpisujesz, że jest to bardzo fajne i Ci pasuje. Krok 7. Kolejnego dnia otrzymujesz potwierdzenie, że oferta została włączona. Krok 8. Logujesz się do panelu, uzupełniasz konto, odnawiasz domenę za 61 PLN. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejowicz Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Lis fajny sposób , ciekawe tylko czy uda się 2 raz btw . czym różni się domena regionalna a regionalna IDN ? Support phpBB3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 btw . czym różni się domena regionalna a regionalna IDN ?DDomeny IDN są z polskimi znakami (ąęśćżźłó) Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 czym różni się domena regionalna a regionalna IDN ? Teraz trzeba w większych ilościach kupywać regionalne IDNki zamiast regionalnych i info. Tak śmiesznych cen przedłużenia ( nask reg. idn - 2,5 zloty ) nigdy chyba nie widziałem. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 tomek_25, miałem gtaki plan aby zaplecze stawuać na regionalkach IDN ale DirectAdmin nie trawi takich domen... Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 tomek_25, miałem gtaki plan aby zaplecze stawuać na regionalkach IDN ale DirectAdmin nie trawi takich domen... A używałeś np. tego https://domeny.itl.pl/?action=nologged&...on=ncconvertidn ? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A jak jest z cPanelem i domenami IDN? Miał ktoś z tym do czynienia? Arek dzięki za link bo często korzystam z DA. Pozdrawiam. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejowicz Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 domeny IDN .. koniecznie muszą zawierać polskie znaki ? Support phpBB3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.