Skocz do zawartości

Ceny zapleczówek

Orish

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Qbexus, m.in. od rodzaju zaplecza zależą koszta. Możesz zrobić 10 stron zapleczowych i każdą możesz zająć się w zupełnie inny sposób, przeznaczając na nie od 0 do bardzo wysokiej kwoty. Na jednej sam będziesz pisał teksty, na innej zlecisz ich napisanie, inną uzupełnią użytkownicy komentarzami do produktów, które sami dodadzą itp.

• Kurs SEO wideo — poziom: dla początkujących; premiera: 8 września 2025 r.

Zależy od tematyki, ale nie są to duże pieniądze, np ksiażka za 30zł, pendrive za 15zł.. jeśli ktoś myśli poważnie o zapleczu to nie są wcale wielkie pieniądze. No ale jeśli ktoś ma na myśli "zaplecze" jako opisy gg pod systemy to koszt 5zł ;)

Za poważne zaplecze uważasz forum z contentem właśnie z takiego konkursu? Dla mnie właśnie to jest kiepskie. Nie dość że userzy piszą o bele czym, to jeszcze jest zerowe nasycenie słów kluczowych, krótkie posty i sporo podstron które trzeba zaindeksować a które mają małego powera... Na dodatek musisz wsio czasu poświęcić żeby to moderować...

Za poważne zaplecze
uważasz forum z contentem właśnie z takiego konkursu?
A kto powiedział, że forum, może być to np. blog na Worpressie, np. gdzie za najciekawszą opinię na temat aparatu fot. dajesz książkę, albo 3 miesięczną prenumeratę jakiegoś magazynu foto za 30zł.

Nie mam w tym dużego jeszcze doświadczenia bo dopiero zacząłem się tym bawić, ale powiem,

że póki co jestem bardzo z tego zadowolony, mam bardzo tematyczne zaplecze, które przynosi także odwiedziny.

A koszt takiego zaplecza już podałem wyżej, czyli jakieś książki, pendrive itp + serwer,

domena i oczywiście pomysł i trochę czasu na realizację. I nie będę podawał tutaj konkretnych cen,

bo to tak nic nie da, inny serwer, inna tematyka.. inny pomysł.

Ależ zgadzam się w zupełności ale to temat na inny wątek.
@Qbexus, o co Ci chodzi? Temat jest "Ceny zapleczówek",

i jak na razie wszyscy piszą na temat, piszą o rodzajach zaplecza, jak je zrobić i jaki jest koszt, więc nie wiem w czym Ci to przeszkadza?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności