gordon Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Tytuł można chyba zmienić na Andrewu Golota po raz kolejny... i ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Nieno... Co za pech... a ja tyle poświęciłem żeby być przez TV... jaaaaaaaa Normalnie ide na jakieś forum sobie poku***ć akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Wiek jest bardzo ważny nie tylko w seo... Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 :/ Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Następna walka Gołoty do teleexpresu [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Po prostu miał pecha. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Znowu ? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 kończ waść wstydu oszczędź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 To Ty wstydu oszczędź.... Sio na onet.pl....... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ehh, żal czytać te wasze pojękiwania i podśmiewania. Kto z was w czymkolwiek osiągnął tyle co Gołota w boksie? Niestety Gołota idzie pod nóż. To była poważna kontuzja i zapewne koniec kariery. biuro rachunkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Następna walka Gołoty do teleexpresu I to bez reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Żal mi go i tyle. Nikomu nie życzę tak kończyć kariery. Przeciwnik doskonale znał jego słaby punkt o go wykorzystał. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Szkoda szkoda, ale coz zrobic, nie udalo sie, wiec trzeba czekac na kolejny talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ktos wie gdzie te walke mozna obejrzec? (wiem ze w teleexpresie;)) , moze podesle mi jakiegos linka? z gory dzieki STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja osobiście jestem pełen podziwu Z jedną ręką wytrwał całą rundę i nie dał się (mimo, że był okładany nawet jak nie trzymał gardy i zwracał się do sędziego) Wniosek jeden = gdyby nie miał pecha i obie ręce w pełni sprawne byłoby ciekawie Niestety media odwalą swoja robotę i zjadą go równo Tuż po walce w RMF FM powiedzieli o pierwszym leżeniu po 3 sekundach, o przegranej po pierwszej rundzie ale o ręce nic Pech zwyciężył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.