Xann Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie chodzi o zdobycie top1 ale kto z startujących będzie najbliżej góry czyli kazac się może ze wygra osoba która ma top40 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Robie przekierowanie i lecimy dalej Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 no jeszcze kupa czasu wiec można jeszcze zastosować cały worek kombinacji ilość domen biorących udział jest nie ograniczona Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Żebym to ja jednego filtra w tym konkursie zaliczył to by było dobrze O ile w poprzednim Xannokonkursie problemem był brak mocy i możliwości o tyle w tym mam nadmiar mocy i trzeba mądrze gospodarować. pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxyy Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Widzę, że przeciwnicy się powoli wykruszają, bo domena 'sama' idzie w górę wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 tak jak powiedziałem mimo wszystko taki konkurs to nie zabawa a samo życie ale do finału jeszcze daleko Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dzis dostalem bana na domenke konkursowa, ktos nas obserwuje Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dzis dostalem bana na domenke konkursowa, ktos nas obserwuje jakiś Judasz chociaż nie Judasz brał za donoszenie kasę a tu gratis firma stawia Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dzis dostalem bana na domenke konkursowa, ktos nas obserwuje Ja dostałem teraz dość specyficzny "filtr" na jedną z domen. Najpierw główna strona poleciała w kosmos, potem wyleciała z indeksu. Za co? Nie wiem, z tego co przeczytałem to jest to coś o nazwie BLOOP (BackLink Over Optimization Penalty). Strona zachowywała się tak, jak by do głównej nie prowadził żaden link (komenda link w google zero dla strony głownej, dla podstron więcej niż zero). Podobna przygoda spotkała mnie w poprzednim Xannokonkursie. Po zakończeniu dla testu zdjąłem od razu linki. Po 2 tygodniach filtr, po miesiącu ban na domenę. Po kolejnym miesiącu i drugiej prośbie łaskawie odbanowali, filtr na subdomenie został, 301 na główną i dopiero przeszło. pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 tutaj można fajnie sobie protestować i po analizować naprawdę duże pole do popisu Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webwriter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Czy ja mam szansę w takim konkursie? Nie mam nowych domen, mam tylko dwie, które już istnieją 2 tygodnie. Takie też mogą startować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Czy ja mam szansę w takim konkursie?Nie mam nowych domen, mam tylko dwie, które już istnieją 2 tygodnie. Takie też mogą startować? Tak, masz szanse. Domeny muszą być zarejestrowane po starcie konkursu czyli bodajże 5 listopada. TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webwriter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jaki jest na chwilę obecną poziom trudności?. Ktoś może powiedzieć na której pozycji jest pierwsza strona w konkursie? by można było oceniać swoje szanse. Gdzie można sprawdzać wyniki konkursu by wiedzieć jak się wygląda na tle innych konkursowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 w tym konkursie szanse ma każdy , ten konkurs to taki trening przed mistrzostwami jakie odbędą się latem i tak jak w zyciu szanse wygrać ma każdy ze względu na świeże domeny , obawiam się tylko jednego że konkurs może być przez kogoś bojkotowany ale to wyjdzie w praniu Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webwriter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jak bojkotowany? co może się stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.