Xann Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Sądzisz, że jesteś dobry w pozycjonowaniu stron internetowych? Udowodnij sobie i George UK, że nie ma lepszych od Ciebie. Myślisz, że to sztuka z pogranicza czarnej magii? Przekonaj się, że Ty również możesz skutecznie pozycjonować. Już za chwileczkę rusza II edycja konkursu: "Wygraj laptopa" organizowny przez Xann Design, ul. Kopalniana 25, 43-143 Lędziny, www.xann.net Fraza konkursowa to: pozycjonowanie i optymalizacja MSI U100 BLACK Procesor Intel Atom 1,6GHz Pamięć Ram 2048MB Dysk Twardy 160GB HDD Karta Sieciowa – WI-FI 802.11 a/b/g/Draft-N Bluetooth Wbudowana kamera Czytnik kart pamięci Bateria 6 komorowa- do 6h pracy System Operacyjny Windows XP Home PL Lista nagród dla pierwszych trzech zwycięzców jest długa Zasady są proste: Nagroda przypada dla osoby która uzyska najwyższe miejsce pod frazą"............................." (fraza zostanie podana w dniu konkursu) jednocześnie konkursowa strona musi być podłączona do systemu przez min ostatnie 30 dni z włączonym monitoringiem fraz w systemie który to właśnie wyłoni listę zwycięzców. Konkurs trwa 4 miesiące , warunkiem przystąpienia do konkursu jest posiadanie nowej domeny zakupionej po starcie konkursu bez historii oraz BL lista nagród oraz fraza konkursowa zostaną ujawnieni w dniu startu konkursu w środę. Wszystkie informacje na stronie konkursowej https://www.konkurs.e-weblink.com/ Lista nagród Nagrody I miejscie: - Laptop MSI U100 BLACK - ufundowany przez e-weblink.com (1 699,-) - ROUTER D-Link DI-524 ufundowane przez wildesign.pl (100,-) - konto PRO+ na okres 12 miesiecy - ufundowany przez e-weblink.com (915,-) - licencja na jedną domene statystyki strony internetowych www.xannstat.com (60,-) Nagrody II miejscie: - 500GB Dysk sieciowy LAN 100Mbit + USB 2.0 + backup ufundowane przez wildesign.pl (400,-) - konto PRO na okres 12 miesiecy - ufundowany przez e-weblink.com (350,-) - licencja na jedną domene statystyki strony internetowych www.xannstat.com (60,-) Nagrody III miejscie: - konto PRO na okres 6 miesiecy - ufundowany przez e-weblink.com (220,-) - licencja na jedną domene statystyki strony internetowych www.xannstat.com (60,-) Zapraszamy - środa wieczór - sprawdz się z Gorgem UK Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 sprawdz się z Gorgem UK To będzie hasło reklamowe konkursu? :> No i zacznie się stawianie spamów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 o wypraszam sobie nie wiem jak ty ale ja stawiam SOFT'y faktycznie dobry pomysł z tym hasłem Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 faktycznie dobry pomysł z tym hasłem sprawdz czy wygrasz z George UK chyba lepsze Wymyśl jakieś hasełko, które będzie przyciągało, trochę kontrowersyjne - no ale o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dobra, nie przeczytałem ze zrozumieniem PS. Żeby nie było, w formularzu rejestracyjnym podałem login z weblinka, a mój login jest dość podobny do nicka organizatora Gdyby Xann`owi przeszkadzało mogę go zmienić Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 jednocześnie konkursowa strona musi być podłączona do systemu przez min ostatnie 30 dni z włączonym monitoringiem fraz w systemie który to właśnie wyłoni listę zwycięzców. Dobra nie rozumiem tego zdania Jaki system ? Ten jedyny poprawny politycznie tutaj. Btw. fraza to pozycjonowanie stron? zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 pozycjonowaniestronz georgeuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Domena nie jest morzem, z tym się zgodzę... Xann - zamiast rozdawać konta to może lepiej coś edukacyjnego, np. słowniki ortograficzne? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 To taki cywilizowany sposób na zwalczenie trolla, bardzo mi się podoba Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 I po co te domeny nowe? 301 i sprawa załatwiona. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxyy Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Już nie mogę się doczekać wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 kob22 - ale przynajmniej zostanie wykluczowy czynnik ustawiający pozycje w postaci wieku domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Stara domena + 301 na konkursową i można osiągnąć taki sam efekt jak użycie bezpośrednio starej domeny. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Zrozumiał. Na nowej domenie nie będziesz miał wieku starej domeny. Więc 301 wszystkiego nie załatwia. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 No to będzie dobra zabawa szykować się do boju :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.