milkus Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Czy zgłaszacie swoje arty do wykop.pl ? Ja tam konto założyłem wieki temu, ale postanowiłem teraz sprawdzić jaką wartość ma ten serwis. I z czym się spotkałem : - na porządku dziennym jest obrażanie autorów artykułów - pozycjonerzy są źli, a zarabianie w Internecie to fikcja - tylko teksty pisane przez copywriterów i dziennikarzy mają aprobatę, przeciętny człowiek nie ma tam po co wystawiać artykułów. Z kolei skopiowane filmy z YouTube i wklejone na stronę są jak najbardziej OK. - każdy drobny błąd jest wytykany do bólu, nie ważne że każdy może się pomylić - duża część użytkowników wykopu nie rozumie pojęcia spam, bo jeśli coś nie jest pisane przez copywritera lub dziennikarza to musi być spamem - jeśli podasz link w artykule do PiO, zostaniesz oskarżony o promowanie forum - wszyscy nagle okazują się ekspertami, oprócz Ciebie (mimo, że piszą bzdury w komentarzach) - jeśli preclujesz to jesteś dzieciak - I tak dalej … Powyżej napisałem tylko te najczęściej powtarzane wnioski. Jestem ciekaw co Ci ludzie widzą w tym serwisie. Miał być polski digg, a wyszło inaczej. Wejść z wykopu co prawda można mieć sporo, ale co z tego jak jest wysoki współczynnik odrzuceń. Z tego co widzę, to ludzie tylko czytają początek, a później piszą bzdury w komentarzach, bo twierdzą że coś nie zostało wyjaśnione , a wystarczyło by tylko doczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Po pierwsze, wykop to takie dzieci neostrady2.0 To wszystko tłumaczy. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 tam jest pełno idiotów ale ja i tak dodaję linki bo google je szybko indeksuje i jest zawsze 1500-3000 kliknięć na link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 shpyo to już skomentował i nie ma czego więcej dodawać ps. było! Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 milkus to tak jak byś poszedł pod budkę z piwem gadać o pozycjonowaniu. Rób swoje a jak widzisz w tym korzyść to dodawaj do wykopu a komentarze olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coval Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Nawet tam nie zgladam. Siedze na diggu... Na wykopie i tak połowa wykopów jest zerznietych z digga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Miałem być okazję być z wykopem od samego początku, bo stworzył go mój kolega z klasy w lo Przed sprzedażą i krótko po niej ten serwis miał naprawdę świetne i wartościowe treści. Odkąd zaczęła się masówka, czyli standardowa pogoń za jak największą ilością userów treści są po prostu denne. Fotki czy youtube są wykopywane bardzo często, ale jakiś poważniejszy artykuł już rzadko. To pokazuje moim zdaniem też takie "spłaszczenie" polskich internautów, którzy w dużej części zamiast szukać czegoś ambitnego skupiają się na prostej rozrywce, niestety. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Pokemoniada, nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Warto korzystać z Digga? Duża jest społeczność polska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Warto to korzystać ze sphinn.com/ Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja ostatnio trochę eksperymentuję z Wykopem. Dziś jeden z moich artykułów (Stacje numeryczne - radiowe audycje-widmo) wskoczył na stronę główną i traffic na mojej stronie wzrósł kilkukrotnie. Tak więc warto dodawać tam linki, a nuż widelec coś wykopią. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 a ostatnio trochę eksperymentuję z Wykopem. Dziś jeden z moich artykułów (Stacje numeryczne - radiowe audycje-widmo) wskoczył na stronę główną i traffic na mojej stronie wzrósł kilkukrotnie. i co z tego ? jak żaden user nie zostanie na stronie - szkoda tylko transferu prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 arbomedia i platnosc za UV i nie szkoda tego transferu ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.