Mar Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Katalog Orangee.pl Witam, Postanowiłem wykorzystać domenę orangee.pl PR3 po update (PR2), nie wiedziałem co tam postawić, więc pojawił się tam katalog stron na skrypcie otwarty.pl mini. Nie przypomina on za bardzo tego skryptu, ponieważ poddałem go gruntownej modyfikacji jak również zmieniłem skórkę. Katalog przyjmuje póki co strony o Page Rank 2+, a modyfikacje między innym takie jak: - powiadomienie o dodaniu/nie dodaniu strony - BBCode, czyli linki w treści - rozszerzone opisy - ocenianie stron - statystyki strony - statystyki katalogu - ostatnio dodane itp. Zapraszam do dodawania stron, ale wcześniej proszę zapoznać się z regulaminem. Pozdrawiam, Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdor Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Fajny katalog, mam nadzieje, ze bedzie sie piął wysoko. www.SalsaFactory.eu - Salsa Factory www.MamboFestival.eu - Mambo Festival Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michat Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 katalog jest masowy, życzę powodzenia w jego prowadzeniu i cierpliwości dużo;) Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu... Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Z zazdrością powiem że to najładniejsza modyfikacja MINI jaka kiedykolwiek wyszła. Nie widzę u Ciebie wszystkich linków ze stopki (eHO / eYou) można je sobie usuwać jak się chcę? Darmowy dysk sieciowy 2-5GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Nie widzę u Ciebie wszystkich linków ze stopki (eHO / eYou) można je sobie usuwać jak się chcę? jak sam zmodyfikujesz podstawową (gołą) wersję otwarty mini to tak iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 świetnie katalog się prezentuje, zaraz coś dodam Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 jak sam zmodyfikujesz podstawową (gołą) wersję otwarty mini to tak Wiesz to ze źródła ? Czy są to Twoje przypuszczenia ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 kolorystyka powalająca Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Z zazdrością powiem że to najładniejsza modyfikacja MINI jaka kiedykolwiek wyszła. A mój katalog stron? Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ała... moje oczy... czy to nie zbyt brutalne przechodzić z PiO zaraz na takie coś? =] ps. przypomina mi trochę to phpLD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 wiesz kruzyk - nie obraź się - ale Twój przy Jego to jakby Maluch przy Mercedesie ze wskazaniem że Mar = Porsche Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 wiesz kruzyk - nie obraź się - ale Twój przy Jego to jakby Maluch przy Mercedesie ze wskazaniem że Mar = Porsche No wiesz Mar sobie markę wyrobił ale biorąc pod uwagę mój gust to design jest średni katalog.di.com.pl kataloog.org kataloog.info Te są dla mnie "najładniejsze" /edyta: zgred Twój pejto.pl też mi się b. podoba Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 czy to nie to? layout phpld? Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 I koniec rozpływania się nad layoutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Oczekujące strony: 23 Dzisejsze wpisy: 0 Jak często moderowany? (literówka nie moja) Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.