DUCATI Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Też dodałem ale kolejnych już nie mogę - po wpisaniu adresu strony biały ekran się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Przy aktualizacji PR zablokowałem jedną z metod pobierania PR, teraz dałem inną i już działa. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 DRCXV3C7, 2NTLNM19, Z1S44AG9, F56XZBUH, G5D3KLIH, YW97KNP4 lub po prostu PR>2 Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Poszło, bardzo dziękuje. Wykorzystałem ostatni kod czyli YW97KNP4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Podziękowania za kody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.