krzepa Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ktoś wie co sie stało z serwerami na 000webhost.com screen Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Wywalają konta z zapleczami. Podpada to chyba pod ich punkt regulaminu Spamming to promote your website. Mi też trochę u nich poleciało. Pytałem się ich o co chodzi i że nie zrobiłem nic złego, ale pewnie dostają setki takich maili i nie odpisują. pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Strona niezgodna z regulaminem. Nie ma szans żeby odpisali... Niestety takie są uroki freehostów. E: literowka Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sath Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Wywalają konta z zapleczami. Podpada to chyba pod ich punkt regulaminu Spamming to promote your website. Mi też trochę u nich poleciało. Pytałem się ich o co chodzi i że nie zrobiłem nic złego, ale pewnie dostają setki takich maili i nie odpisują. Oni nikomu nie odpisują a już szczególnie tym co dają im refy i nazbierali kasę do wypłaty. A wywalają jak im się podoba bo to w końcu ich biznes best for You site exp "In Baghdad, it's no democracy That's just because, it's a US Country" freeglobes zapisz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 oj, oj, znaczy kasują i nie da się nawet odzyskać danych ? M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Co za strony mieliście na skasowanych kontach?. Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Co za strony mieliście na skasowanych kontach?.Jak znam życie strony firmowe Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Co za strony mieliście na skasowanych kontach?. Autokatalogi głównie i teksty piosenek. Najgorsze ścierwo, tylko żeby było. Kilka dni po postawieniu strony pojawiało się często coś takiego, że sprawdzają konto, czy zgodne z regulaminem i strona była przez dzień-dwa niedostępna. Potem przychodził mail, że wszystko jest ok. Po podpięciu SWL do strony też się tak zdarzało i też przychodził mail, że wszystko ok, więc tym bardziej nie rozumiem za co teraz banują. Dwa konta mi poleciały, przy czym na każdym miałem ponad 20 serwisów. Dajecie sobie spokój z tym hostingiem, lepiej zapłacić i mieć pewność że będzie działać. No chyba, że nie macie gdzie podpiąć darmowej pl z OVH to po miesiącu jak was zbanują można przynajmniej z domeną uciec na normalny hosting. pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Wiecie może co jest? Ja wszystkie konta i strony mam : Cancelled for Abuse ? Jakiś bug u nich czy może zwijają interes? Zaznaczam, że stronki były różne, niektóre konta to istne dumpy baz ze skryptem żeby było... ale niektóre to pisane od początku pod zaplecze i też poleciało... Nawet żaden email nie przyszedł z informacją.... Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejowicz Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 a mi nic nie usunęli Support phpBB3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 co się odwlecze to nie uciecze Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Śmiać się z czyjegoś nieszczęścia nie wypada, ale tutaj nie da się nie powiedzieć: A nie mówiłem?! "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robrob Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wywaliło mi konto Brak jakichkolwiek backupów Do tej pory miałem dobra opinię o tym hostingu, ale teraz już nie Pozdrawiam Rob RobRob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Szczerze współczujemy. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wywaliło mi kontoBrak jakichkolwiek backupów Do tej pory miałem dobra opinię o tym hostingu, ale teraz już nie Pozdrawiam Rob eee, no to trzeba było robic backupy ;-) sprawa jest relatywnie prosta, podpinasz pod taki hosting własną domenę + skrypt do backupu, który powiedzmy automatycznie robi backup i chowa w odpowiednim miejscu, i wsio, a w razie przypału podpinasz domenę pod inny serw, wgrywasz backup i dalej jazda ;-) A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.