Johnek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Mam pytanie o platne godne uwagi hostingi gdzie albo daja na start duża ilość IP albo mozna dokupic "po kosztach" i 2 pytanie jak wyglada sprawa stawiania zaplecza na darmowych hostingach(chodzi o powszechne IP), oplaca się to w ogole czy szkoda czasu i zachodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najdmen.pl Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Mam pytanie o platne godne uwagi hostingi gdzie albo daja na start duża ilość IP albo mozna dokupic "po kosztach" i 2 pytanie jak wyglada sprawa stawiania zaplecza na darmowych hostingach(chodzi o powszechne IP), oplaca się to w ogole czy szkoda czasu i zachodu? Z tego co wiem nie ma sensu stawiać zaplecza na darmówce ponieważ ta może się zawinąć (jak było np. z fazz.pl) ale na najd.pl dajemy kilka kont z osobnymi IP jak chcesz to zapraszam. Na start nikt nie daje dużo IP H9 sobie zobacz. W ionic.pl możesz mieć osobne IP do każdego konta - ale to wychodzi generalnie drogo (np. 9.90 za konto i 12 za IP netto) więc po kosztach będzie ciężko Certyfikaty SSL 50% taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnek Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No ale z tego co widze najd.pl tez jest darmowe . Oferta ciekawa te IP rozumiem że dostaje sie poprzez założenie kilku kont czy 1dnego a potem nie wiem w jakiś sposób uzyskuje się te dodatkowe IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Zależy czy szukasz wielu IP schared czy dedykowanych? Poczytaj w innym wątku o H9 i metodzie uzyskiwania puli kilkudziesięciu - kilkuset unikalnych dzielonych IP pod strony na zaplecze 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=57750 "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.