macis Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Zarejestrowałem się w ovh, pamiętam że hasło ustalałem ale jaki jest identyfikator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Przy fakturach i wiadomościach od nich wysyłany jest identyfikator typu CX123456-OVH, gdzie X to pierwsza litera imienia/nazwiska Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sath Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ta promo jest chyba tylko dla tych co nie mają u nich domen, jak mam tam kilka i jak chce wziasc udzial w promocji każą mi płacić! best for You site exp "In Baghdad, it's no democracy That's just because, it's a US Country" freeglobes zapisz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nie prawda, ja mam u nich przeszło 100 zarejestrowanych i nie ma problemu można zarejestrować w tej promocji 100 nowych domen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sath Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nie prawda, ja mam u nich przeszło 100 zarejestrowanych i nie ma problemu można zarejestrować w tej promocji 100 nowych domen. po wejsciu do menagera i dodaniu nowych domen proponuje mi promocje jedną z trzech złota platynowa itp ale ni ma słowa o darmo. best for You site exp "In Baghdad, it's no democracy That's just because, it's a US Country" freeglobes zapisz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wybierz złotą, idź dalej, ...posumowanie rachunku 0zł. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 a opcja pierwsza jest darmowa (złota) p.s.Mar szybszy, można usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ładnie, list aktywacyjny doszedł w 2 dni Lece rozpocząć zabawę ) KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jest może w ovh coś takiego jak w az mianowicie masowa rejestracja domen? Chcę zarejestrowac je wszystkie naraz a nie kazda oddzielnie. Wie ktoś moze czy sie tak da? barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ja rejestrowałem przeszło 30 i nie było problemu, chyba można masowo, najprościej samemu sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jest może w ovh coś takiego jak w az mianowicie masowa rejestracja domen?Chcę zarejestrowac je wszystkie naraz a nie kazda oddzielnie. Wie ktoś moze czy sie tak da? Jak wybierzesz jedną domenę w przeglądarce to potem masz textarea w które możesz wkleić wszystkie domeny, każda w nowym wierszu. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Rejestrujesz pierwszą i potem cie przenosi na następną stronę gdzie mozesz wkleic pozostałe 99. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 da się rejestrować 100, ale proponują rejestrowanie po 10, wychodzi troche szybciej niz pojedynczo. wystarczy w pole "Rejestracja innych domen:" wpisac domeny i kliknąć dodaj wszystko jasene... dwie osoby mnie uprzedziły Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 trochę dziwna dla mnie ta promocja - po pierwsze podobny efekt ovh mogło osiągnąć znacznie mniejszym kosztem bo przecież na promocje "10 domen za darmo" i tak wszyscy by się rzucili - po co było szarżować aż z 100 - to pozostanie chyba słodka tajemnicą ovh. Po drugie jak na promocję wszechczasów to strasznie słabo jest rozreklamowana...eeeh aż się wierzyć po prostu nie chce że nie ma tu żadnego haczyka ? iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Może znają zachłanność Polaków i nie chcą, żeby kombinowali? Wszak lepiej zarejestrować 100 domen na siebie, niż 10 domen na 10 różnych członków rodziny "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.