kozakos Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A ja mam pytanie totalnego laika. Chodzi o sam proces działania systemu. Powiedzmy, że zamieniam punkty na linki, mam ustalone wstrzymanie przy 100 linkach i powiedzmy jest to średnio 630 punktów standard. Rozumiem, że aby te linki co miesiąc zostały utrzymane to w każdym miesiącu na koncie muszę mieć minimum te średnio 630pkt, które zostanie pobrane z konta? profesjonalne stoliki pod laptopa to wygoda użyj stolik pod laptopa i podaj żonie śniadanie do łóżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 @kozakos tak https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Może tutaj ktoś to przeczyta: W formularzu kontaktowym token nie jest wyświetlany, skutkiem czego nie można wysłać wiadomości (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzięki za cynk, problem z tokenem rozwiązany a już myśleliśmy że wszyscy są na urlopach Jeżeli chodzi o punkty - ciągłość punktów musi być zachowana każdego dnia, masz punkty system utrzymuje stan Linków nie masz punktów system wycofuje Linki do poziomu posiadanych punktów, nie masz punktów wcale nie masz Linków wcale, na tej zasadzie, to się dzieje na bieżąco, możesz kupic punkty na miesiąc, na rok, jak Ci pasuje. Co do polinkowania, ma to duże znaczenie, przede wszystkim indeksacja w statlinku jest lepsza po drugie system wybiera zawsze lepsze kąski z zasobów, można powiedzieć że jest tu pewna analogia do zasad panujących wyszukiwarkach, nie potrafię ocenić tego w skali 1-5 czynników i zależności jest zbyt dużo. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 a ja mam takie pytanie czemu czasami tak się dzieje: ostatnio przez jakieś dwie godziny w statystykach dodano u mnie ponad 500 linków na stronach a następne dwa dni systematycznie ta liczba spadała, aż spadła do tej liczby przed tym dużym wzrostem... skąd takie wahania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A mnie interesuje bezpieczna opcja wycofywania linków, żeby można ustawić, jeśli chcę zrezygnować z danego linku, ile linków dziennie ma być odejmowane i w jakim czasie, coś jak w linkme. Jakoś tego nigdzie nie widzę i mi brakuje tej opcji. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Możesz to zrobić. Edytujesz link, ustawiasz liczbę linków na mniejszą niż obecnie dodanych i "przyrost" dzienny - wtedy zacznie Ci wycofywać linki do zadanej wartości o tyle linków ile jest ustawionych dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Elegant: gdzie niby w linkme masz opcje stopniowego usuwania linków? chodzi o tą bezsensowną opcje która nalicza punkty karne, które zostają na stałe? pytanie do adminów: miałem stronę w GOLD, spadł jej PR do zera, dostałem maila, odjęliście punkty, usunęliście stronę jednak linki nadal się na niej wyświetlają, o co chodzi? czy można zaimplementować taki myk że nie musiałbym usuwać kodu statlinka i dodać stronę jak wróci jej PR, a przez ten czas nie będzie wyświetlała linków? Edytowane 27 Lipca 2011 przez eclipse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati999 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 chodzi mi o strony generujące punkty. Lepiej walnąć 50 artów na jedną stronę, czy 10 na 5 stron ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Elegant: gdzie niby w linkme masz opcje stopniowego usuwania linków? chodzi o tą bezsensowną opcje która nalicza punkty karne, które zostają na stałe?pytanie do adminów: miałem stronę w GOLD, spadł jej PR do zera, dostałem maila, odjęliście punkty, usunęliście stronę jednak linki nadal się na niej wyświetlają, o co chodzi? czy można zaimplementować taki myk że nie musiałbym usuwać kodu statlinka i dodać stronę jak wróci jej PR, a przez ten czas nie będzie wyświetlała linków? Wyczyść plik statlink11414151_dat.php ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Widzę, że nadal od roku nie poprawiono błędu przy dodawaniu. Chcąc dodać 1 domenę z tym samym anchrem, nie mam takiej możliwości bez oszukiwania, mieć więcej niż 20-cia linków dziennie. A jeśli chcę mieć dodane 5 albo 10 razy to co muszę nadal się gimnastykować i oszukiwać? W stylu: 1x: seo 2x Seo 3x SEo 4x SEO 5x seO 6x sEO 7x [spacja]seo 8x seo[spacja] Na prawdę musicie tak utrudniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 My jesteśmy raczej od tego żeby ułatwiać a nie utrudniać, zgłaszasz problem to masz poprawione System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłaszałem go tak ze dwa razy z pół roku temu i gdzie poprawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Z jaką częstotliwością jest sprawdzany site ? W przypadku gdy strona dostanie "Oczekuje na SITE(10) w Indeksie Google" to kiedy zostanie na nowo site przeskanowany ? (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Znowu statlink leży ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi