NetBusters Group Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Tez to ostatnio zauwazylem ale nie chcialem robic zeby nie robic ze siebie jelopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 nie robic ze siebie jelopa Dlaczego z siebie? My tu tylko wytykamy błąd i to nie nasz Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Komentarz chyba jest zbędny... A przecież wystarczy tak niewiele (pomyśleć)... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) na starcie strony anglojęzyczne były przyjmowane. Po 2, 3 miesiącach zauwazyliśmy ze zainteresowanie linkowaniem z nich użytkowników jest praktycznie zerowe więc wycofaliśmy się z ich przyjmowania. Nie chcieliśmy natomiast wyrzucać stron userów którzy dodali serwisy do czasu podjęcia tej decyzji. I cała historia, nie wiem po co doszukujecie się afer Edytowane 4 Marca 2010 przez adek STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 nie wiem po co doszukujecie się afer To takie hobby;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A przecież wystarczy tak niewiele (pomyśleć)... Tylko po co myśleć i doszukiwać się nie wiadomo jakich rozwiązań, jak można zapytać? na starcie strony anglojęzyczne były przyjmowane. Po 2, 3 miesiącach zauwazyliśmy ze zainteresowanie linkowaniem z nich użytkowników jest praktycznie zerowe więc wycofaliśmy się z ich przyjmowania. Jednakże jak widzę na chwilę obecną nie zaspokajają one wszystkich potrzeb użytkowników... Ale mniejsza o to, mam kolejne pytanie: Przyczyna odrzucenia strony: Grafika nie powiązana z tekstem lub nazwą domeny, lub brak grafiki To gdzie ta grafika musi być, aby strona się dostała? Każdy post na blogu miał wstawiony obrazek, nazwa domeny też może być kojarzona z tematyką strony, czyli wszystko niby się zgadzało... Ale żeby nie mówić pustymi słowami wykorzystam przykład -> pajmon.com, wszystko wyglądało podobnie, tylko iż obrazki u mnie nie są we wstępach artykułów... Także byłbym wdzięczny za odpowiedź, gdzie umieszczać tą grafikę, aby była zauważona...? Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ja mam pytanie co do zaplecza pod ten system. Wyczytałem w reg. że nie przyjmują powielanych programów partnerskich ... rozumiem że chodziło o coś w stylu kopi sklepu ... ale minikatalog z produktami, z grafiką, z unikalnymi tekstami mogły by przejść ? stron nad którymi mam posiedzieć parę godzin mi się nie opłaca robić pod samo zaplecze dla SWL, a jeśli by dało się to połączyć z PP to już co innego. a tak przy okazji to ilę tak mniej więcej dostaje się pkt za stronke na subdomenie tak z 20 podstron no i ile podstron jest optymalne ? w linkme było to coś koło 16, a tu ? www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 PP z reguły nie przyjujemy gdyż to wygenerowane przewaznie skrypty z tym samym kontenetem Jesli faktycznie postawisz swoj sklep i udowodnisz ze asortyment opisywales sam mozemy to rozpatrzyć. Co do pytania o subdomene, jesli bedzie z Pr zero dostaniesz tylko 1 gwiazdke i niewiele punktów. Nie wiem jaki jest optymalny site, wiem ze minimalny to 10 STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ja bym poprosił o odpowiedź na pytanie dwa posty wyżej, gdyż nie chciałbym dodawać strony kilkukrotnie, ale raz a porządnie... (no i moderatorzy będą mieli mniej pracy...) Obrazki mam poprzestawiać do wstępów artykułów, czy jak? Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 zielkq nie kojarze podanej przez Ciebie strony. Dodaj ją, w takim stanie jak jest zostanie napewno przyjęta. STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Sprawa rozwiązana, dziękuję bardzo (strona się zmienia z każdym dniem - przybywa treści - także już raczej nie jest w takim wyglądzie jak na początku), ale ważne jest, że kontakt jest dobry i strona już w systemie widnieje. Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Od kilku dni po deaktywacji strony gold, od nowa zbieram linki i część z nich usuwam a one wracają do mnie po kilku godzinach jak bumerang. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 czy moglbym prosic o przyklady stron ktore sa w systemie, bo nie wiem czy moje sa wystarczajaco dobre i chcialbym porownac Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dodaj to się przekonasz, moderator albo przyjmie albo odrzuci. Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 czy moglbym prosic o przyklady stron ktore sa w systemie, bo nie wiem czy moje sa wystarczajaco dobre i chcialbym porownac no chyba nie sądzisz ze ktoś Ci poda adresy stron w systemie mozesz zrobic jedna swoja dla przykladu, podeslac mi na priva powiem CI czy dobra, ew co zmienic STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi