Łukasz Gugała Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Adek, no po prostu bez żartów proszę. Wyraźnie napisałem w poście ID strony o jaką chodzi! Po cholere mam pisać po raz enty kolejnego maila, jak widać, jak byk jaka to strona z którą jest problem? Ok, napiszę - z ciekawosci czy wogóle dostanę odpowiedź. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshi1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Czy kwestia "Nie odnaleziono wymaganych Linków systemu Statlink" została poddana analizie wg wytycznych z FAQ ? Oczywiście, że tak. Nie chodzi o to, że linki są a system ich nie widzi tylko o to, że w ogóle nie wyświetlają się na podstronach mimo ich przydzielenia. Dokładnie chodzi o to że linki w ogóle się nie pojawiają po przydzieleniu. U mnie taki problem pojawia się na np na stronach: 73186, 73187, 73325, 73065, 73172. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 fakt że te Linki się pojawiają i znikają nadaje nowego wymiaru dla problemu, problem ponownie w analizie System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja upomnę się o moderację raz jeszcze. Czekanie tydzień na aktywowanie stron to troszkę za dużo moim zdaniem. Jedna z moich stron czeka na moderację już bite dwa miesiące... Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Site.net Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 chcialo sie poprawic system na lepszy ale wyzszedl duzo gorszy , wiec chyba lepiej by bylo jesli zostalby wczesniejszy system i nikt by tam rak nie wkladal . Bo co chwile pojawiaja sie nowe bledy i problemy ktorych niestety nikt nie rozwiazuje albo poprostu nie umie rozwiazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 niestety akcja "5 linków na każdej stronie" nadal bez zmian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 To było do przewidzenia, sam linkuje pewne domeny od kilkunastu i nawet więcej dni i nadal tyle pkt ile było także nie wierze w to ze im więcej robot google na stronie tym więcej pkt i nie tylko podstrony linkuje. Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Site.net Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 widze ze problemow ze statlinkiem coraz wiecej, ciężko pkt nalicza a cena 1 k pkt na wynajem to 10 zl !! przegięcie ! cena spada zamiast rosnąc moze wrocie do starych zasad statlinka i bedzie po problemie haha a nie caly czas jakies zamieszania i problemy ktorych nikt nie potrafi rozwiazac ani na nie odpowiedziec bo jak dalej tak bedzie to chyba bardzo duzo osob od statlinka sie od wroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wydaje się, że wczoraj system wrócił do rozkładania linków na stronach, które miały dotąd 5 linków i 100 % obłożenia. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Site.net problemy były zawsze i zawsze były rozwiązywane, tak jest od 5 lat, tak jest i teraz nic się nie zmieniło. Inaczej by nas nie było byłaby tylko ręka której nie byłoby już w co włożyć Ivelios czekasz już ponad 2 miesiące i nagle wzięło Cię na napisanie tego na forum. Gratuluje determinacji w rozwiązywaniu swoich problemów. Tak problem przydzielania mamy ogarnięty, przypominam jednak o konieczności zrównoważonego podlinkowania zasobów w celu lepszego wdrażania się Stron. Edytowane 28 Listopada 2013 przez Noel System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Brakuje mi w statlinku jednej kluczowej funkcji. Obecnie gdy chcę zrezygnować z linków na danej domenie to jedyne co mogę zrobić to wrzucić je do disavow tools. Nie mogę takiego linku zdjąć ze statlinka bez poświęcenia sporej ilości czasu na jego zlokalizowanie. Z tego powodu aby użytkownicy sami nie zgłaszali stron z systemu proponuje wprowadzenie funkcji, w której podaje listę domen, które moim zdaniem są niebezpieczne. Wówczas statlink przeszukuje bazę i wypisuje listę stron, które są linkowane niebezpiecznymi linkami. Plusem takiego rozwiązania jest to, że gdy zgłaszam disavow lub chcę wyrzucić jakieś linki, które mi się nie podobają profilaktycznie to mogę to zrobić przez statlinka bez zgłaszania tego w disavow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Niezły kolo jesteś. Zgłoś cały Internet od razu do disavow. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Od wczoraj dostalem szeroka komunikacje od statlink odnosnie bledow z polaczeniem lub publikacja linkow (okolo 30 maili) na wszystkich sprawdzonych przypadkach linki sie wyswietlaly a skrypt dziala prawidlowo. Dostal ktos jeszcze tyle bledow czy tylko ja jestem uprzywilejowany nagla nadkomunikacja statlinka Mam nadzieje ze to nie kolejny blad systemu bo deaktywowalo mi juz w nocy jedna strone (dziala prawidlowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Niezły kolo jesteś. Zgłoś cały Internet od razu do disavow. To oświeć mnie co Ty robisz jak masz powiedzmy 1000 linków do wywalenia. Sprawdzasz każdy jeden czy znajduje się w statlinku? Zakładając, że sprawdzenie 1 linku zajmie Ci 3 min, to musiałbyś to robić przez 50 godzin, czyli ponad 1 roboczo-tydzień. Może z jedną stroną to nie duży problem, ale przy kilkuset stronach jest to niewykonalne. Piszą właśnie o tym tylko po to że dla mnie disavow to ostateczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Co znaczy, że masz 1000 linków do wywalenia? Skąd wiesz, które są "nienaturalne" dla Google i że akurat ten 1000? To o czym piszesz to jest krótkowzroczne myślenie i działanie. Zgłosić jak leci, bo po co się męczyć. Są narzędzia (i to tanie), które pozwalają z dużym prawdopodobieństwem ocenić, które linki mogą być przyczyną kłopotów i podjąć takie działania, które ograniczą do minimum korzystanie z disavow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi