eclipse Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dostaję informacje o błędach dot. wielu stron: stwierdzono że nie udało się połączyć z domeną XYZ (status połączenia http code: 0, odpowiedź servera: Couldn't resolve host 'XYZ') strony są postawione na tym samym serwerze od początku (dhosting), w czym może tkwić problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam, co ile odświeżane są wartości majesticseo dla domen w statlinku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 1-3 dni. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mam mocny portal (PageRank 4) z 2007 roku, dobrze podlinkowany z 5000 (site ~20000) wartościowymi tekstami (newsy, artykuły, recenzje) i codziennie dochodzącymi nowymi newsami. Zarobki z AdSense są małe, choć CPC wynosi ~50 groszy, lecz branża jest mało klikalna CTR ~1% (na innych witrynach mój średni CTR wynosi koło 4%) i wiem, że dużo więcej mogę wyciągnąć gdy podepnę statlinka. Pojawiły się jednak pytania: - czy PR nie spadnie - czy nie dostanę filtra / bana - czy wywalić kod analitycsa (reklamy adsense wiadomo) - czy wybrać standard czy GOLD Ogólnie będę wdzięczny za każde podpowiedzi, szczególnie tych osób, które dodały wartościowy portal do statlinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 proponuje zrobic 301 na stronie glownej na wersje z www, bo teraz trzeba sie logowac po 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol S Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Da radę w Statlinku przenieść linki między kontami jakoś? Tzn ktoś ma puszczone powiedzmy 500pkt na jakąś tam stronę, ale już ich nie chce utrzymywać, bo sprzedaje stronę i ja ją kupuję i chciałbym te linki na te same stron utrzymywać na swoim koncie. Mój blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prozer Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ten statlink mi smierdzi. Warto uzywac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Czym ci śmierdzi;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 z okazji świąt pewnie zgniłym jajem tudzież śledziem Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ten statlink mi smierdzi. Warto uzywac? Warto. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramelech52 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 podskoczyło komuś znacząco "wykorzystanie potencjalnych zasobów" w statlinku bez przyrostu ilości linków, bez spadków site? None are more enslaved than those who falsely believe they are free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tak Jest chyba jakiś błąd bo wczoraj miałem 60% a dzisiaj mam 104% wykorzystanego potencjału zasobów a linków nie przybyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramelech52 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) dziwne jest to przeliczenie zapełnienia, poszczególne strony mają np. po 55%, a średnie wynosi około 100%... Edytowane 28 Marca 2013 przez adramelech52 None are more enslaved than those who falsely believe they are free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zdaje się, że pojawiła się jakaś nowa funkcjonalność ale nikt się tym nie chwali. Czym są linki ręczne i dlaczego mogę przydzielać je jedynie do moich domen? IF.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nikt się tym nie chwali bo to żadna nowość. Ze strony statlinka w dziale aktualności (już nie taka aktualność Linki Ręczne Informujemy, że uruchomiliśmy funkcjonalność Linki Ręczne, która umożliwia ręczne przydzielanie Linków do własnych Stron dodanych do systemu. Linki przydzielone ręcznie emitowane są w trybie side-wide (na wszystkich podstronach Strony) i liczone są przez system jako obce linki wychodzące dlatego prosimy o rozważne zarządzanie. Data publikacji: 2011-10-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi