Mar Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam, Coś się posypało? zamiast 5 linków, system wyświetla ich około 20? M. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Chyba jakiś incydent bo już nie ma, Statlink w każdym razie automatycznie koryguje takie przypadki. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam, Moglibyście z moderować moje stronki : 49458 , 49541 i 49602 oraz z aktualizować BL i RD dla : 49263 . Muszę się przyzwyczaić do nowego wyglądu w panelu moich stron ^^ . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 za godzine STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam, usuneliście mi 2 stronki po padzie serwera. Czy jest możliwość ich przywrócenia? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 pisz proszę korzystając z formularza kontaktowego podając szczegóły. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ok, chciałem się ogólnie dowiedzeć, czy jest sens pisać . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek92 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Co ile są aktualizowane statystki BL MJ? Czy mógłbym prosić o aktualizację dla konta o id 455 (stronki: 49377, 49378, 49379, 49380, 49381) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 o ile dobrze pamiętam to co 5 dni jest sprawdzany. Jak ci zależy na czasie to zawsze możesz dodać stronę ponownie to przeliczy Ci od razu po dodaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaster Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam. Mam problem ze stroną: 49688 Każdy z artykułów na tej stronie ma od 1,5k do 5k znaków, a współczynnik mam na poziomie 0.68, Dlaczego tak niski? Taki sam problem mam ze stroną: 47518. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Kiedy planowany powrót ? Czy po tej przerwie technicznej stat nie będzie zamulał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 wrócą jak odbanuja serwisy Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) już działamy, powoli szykujemy sie do kolejnego upgradu sprzętowego. /edit Co do ilości treści jeżeli zwyczajnie nie masz jej za mało to możesz pomyśleć o filtrze podstron na których emitujesz linki Statlinka (nie implementujesz na takich podstronach kodu Statlinka - nawet include), czasem lepiej część podstron wyłączyć żeby nie zaniżały średniej ilości treści i wówczas uzyskasz więcej punktów. Edytowane 27 Lutego 2012 przez Noel System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefoPolska Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ja uciekłem z seomatik z fabryki spamu. U was kupiłem 10k punktów i od wczoraj przydzieliło mi całe 0. Mam nadzieje że to chwilowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 tak chwilowe, mieliśmy trochę przerw w związku z pracami nad algo ale już żaróweczki są wkręcone System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi