jimmi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Pytania na temat, cen gdzie kupić domeny globalne w Polsce. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tytul: Gdzie i za ile kupić domeny globalne za granicą Wpis: Pytania na temat, cen gdzie kupić domeny globalne w Polsce. A teraz pytanie. Najprawdopodobniej najtańszą globalną jest .info. W goddady jest po 1,99$+0,20$. Gdzieś taniej można kupić .info lub inną? Można bez problemu dostać authinfo w goddady po takim zakupie? Są jakieś w GD kody bonusowe? I po ile odnowienie jest bo nie mogę znaleźć. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Natomiast najprawdopodobniej najtańsze domeny globalne (com, net) są w Ipower, bez żadnych promocji, w stałej cenie 7,75$ (choć pamiętam jak ok. rok temu były po 6,5$, widać podwyżki nikogo nie omijają) "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotfryc Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dynadot .com i .net za 6,5$ CN i info za 2.99$ Oczywiście są to promocje Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A teraz pytanie. Najprawdopodobniej najtańszą globalną jest .info. W goddady jest po 1,99$+0,20$.Gdzieś taniej można kupić .info lub inną? Można bez problemu dostać authinfo w goddady po takim zakupie? Są jakieś w GD kody bonusowe? I po ile odnowienie jest bo nie mogę znaleźć. Co kilka miesięcy robia promocje na info 0,99 + 0,20$ Nie spotkałem się z kodem na obniżenie ceny rejestracji, natomiast popularne sa kody na przedłużenia i rejestracje innych rozszerzeń. gdp0834q - SAVE 25% on your order of $100 or more Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 wszystkie moje domeny mam z namecheap.com najbardziej odpowiadal mi ich panel + przelewy przez google i paypal standardowo przy rejestracji akrywacja whois security Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 a z polskich rejestratorów, gdzie polecicie zakup domeny .net? domena będzie odnawiana, także pierwsza, atrakcyjna cena na poczet wyższej późniejszej opłaty odpada tani i solidny rejestrator, z najniższą ceną odnowienia - moglibyście polecić? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Aktualnie trwa promocja na domeny info w godaddy 0.99$ + 0.20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 potwierdzam w przeliczeniu calkowity koszt domeny w godaddy ~3.06zł za .info (dane ze wczoraj ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eroweb Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 potwierdzam w przeliczeniu calkowity koszt domeny w godaddy ~3.06zł za .info (dane ze wczoraj )Pozdrawiam A orientujecie się czy przy tej cenie 0.99$ authinfo jest darmowe , domen można zarejestrować dowolną ilość i można się bez żadnych opłat wytransferować do innego rejestratora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slwebtek Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Oczywiscie, rejestruj ile chcesz 0.99 za xx.info inna firma ktora oferuje 99C za xxx. info jest domaisned.com, ale wejscie poprzez secureserver.net. Oni takze rejestruja xxx.com za 6.95$, ale trzeba uwazac na nich gdyz przedluzanie kosztuje juz 35 - prosta sprawa, przeniesc do godaddy.com go daddy rejestracja xxx.com na promocji 6.95$, zawsze mozesz znalezc ich kupons googlujac Pozdrawiam A orientujecie się czy przy tej cenie 0.99$ authinfo jest darmowe , domen można zarejestrować dowolną ilość i można się bez żadnych opłat wytransferować do innego rejestratora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaminho Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Czy gdzieś taniej w Polsce zarejestruję *.net, *.com, *.info niż w ovh.pl? Chodzi mi o rejestracje jak i odnowienie, powyżej 10-15 sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Rok temu skorzystałem z promocji w GoDaddy i kupiłem ok. 10 domen .info po ok. 1$, jednak gdy przyszło mi je odnawiać, rachunki były wystawione na ponad 8$. Czy zna ktoś inną firmę, gdzie odnowienie jest tanie, tak samo jak rejestracja? KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulk Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam mam problem z wykupieniem domeny w godaddy przez paypal, a to dlatego że pp chcę aby dodał do konta karte kredytową/debetową, czy jest możliwość aby to obejśc i wypłacić się z salda konta pp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
βασιλιάς Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Nie - GoDaddy przyjmuje tylko płatności z kont PayPal z dodaną kartą. Możesz oczywiście kupić jakąś wirtualną i nią zweryfikować konto. A co do tematu: ja polecam NameCheap.com, ze względu na niską cenę bez promocji ($9.69) oraz WhoisGuard za $2.88. Edytowane 16 Lutego 2010 przez βασιλιάς Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi