podkarpaciak Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Chyba faktycznie ovh mają najlepszą ofertę i jeszcze zniżki przy kilku domenach. Szkoda tylko, że wcześniej dałem się nabrać na promocję u innego operatora No ale nie czytałem jeszcze wtedy PiO Ogłoszenia Rzeszów Ogłoszenia Przemyśl Ogłoszenia Brzozów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Polecam OVH.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insignis Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A ja polecę Hekko.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja ze swojej strony też hekko, jakoś mi wygodnie Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja również jestem za OVH. Rzetelny ranking lokat - porównanie oprocentowania depozytów bankowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Hekko ma 54 brutto - czyli bardzo przyjemnie. Mam u nich też hosting. Ovh też jest fajnie, tylko lipa trochę z ich PA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 na tej stronie poza ostatnim wpisem, cała reszta nic nie wnosi. gdzie są te ceny, lepsze od konkurencji wymienione ? Pytanie retoryczne proszę nie odpowiadać. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ka Ziu Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja polecam najtańszedomeny. Szczególnie jeśli ktoś kupuje dużo domen :. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madej Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Domeny wartościowe, czyli takie których bym nie chciał stracić przedłużam w OVH. Domeny które mogę stracić i dziura w niebie się nie stanie przedłużam tanią opcją w aftermarket - czyli 20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Również polecam aftermarket. Poprawili się ostatnio i dlatego nie przeszedłem do premium.pl:) Obie firmy mają najniższe ceny za przedłużenia:) Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 w after dobre ceny po 1000 domenach naprawdę bardzo dobre, premium to polskie FV, wiec obecnie mam domeny i tam i tam, support OK w jednym i drugim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Premium wychodzi nawet lepiej przy mniejszej ilości domen. Wystarczy mieć 100 domen u nich utrzymywanych i mamy bardzo korzystne ceny przedłużeń na nie. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Tylko niska cena to nie wszystko - pojawia się temat transferowania domen, dokumentów, archaicznego panelu i ... No właśnie, chodzi o OVH. Ceny super, pozostałe kwestie to trochę lipa, dlatego czasami te kilka zeta nie robi różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Lip Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Pozostałe kwestie odnośnie OVH? Jestem zadowolony z korzystania z ich usług, przenosiłem domeny, przywracałem kopie jednodniowe z serwera, wszystko odbywało się w przeciągu kilku godzin. Jeśli istnieje potrzeba, mogę oczywiście zrzuty powysyłać (jednak ze względu na cenzurę połowy treści e-mail'a stwierdziłem, że dam sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeq Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Nowy cennik hurtowy dla Az.pl przy przedłużeniu co najmniej 30 dni przed wygaśnięciem https://www.az.pl/dom...omen-az.pl.html Małe porównanie cen netto przedłużeń domeny PL w ovh i az (30 dni przed, az200=minumum 200 domen) domena | ovh.pl | az200 | az500 | az1000 . pl | 40,64 | 41,80 | 40,80 | 39,80 m.pl | 14,99 | 11,30 | 10,30 | 9,50 idn.pl | 11,99 | 11,99 | 10,99 | 10,99 Przy tradycyjnych przedłużeniach (1-30 dni przed wygaśnięciem) ceny hurtowe bez większych zmian, Radeq blog - już mniej o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi