iktorn Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ta wartość mówi ile nowych linków do danej strony ma się pojawić w systemie dziennie. To jest niezależne od Vaultage... -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No dobra załapałem... A jeszcze kwestia "Link Active" To są linki aktywne na mojej stronie, czy mój link na innych stronach. Bo jakoś nie widze linków z systemu na moim serwisie. Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 1 link dziennie to 30 miesiecznie. tym sposobem mozna czekac kilka lat na efekty Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktorn Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 "Link Active" - link aktywny - zaakceptowany - będzie sukcesywnie umieszczany na stronach w systemie. -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawigator Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Jeden link dziennie dla strony głównej serwisu to może być rzeczywiście trochę mało, ale jeśli na raz pozycjonuje się kilka/kilkadziesiąt podstron dla różnych słów, to może starczy. W końcu ma to przypominąć jak najbardziej naturalny proces linkowania innych serwisów do interesującego sajtu . Zostane przy 1-2/dobę i zobaczę co to daje. Zawsze można przyłożyć "gazu"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No to działam już na innych serwisach Bo obecnie mam :Link Active "3 links". Lecz wskazówka nie hole...y drgnie. A linki innych serwisów i tak mi się nie wyświetlaja.... to podchodzi pod "Czeski film........" Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawigator Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 A linki innych serwisów i tak mi się nie wyświetlaja.... Mogą się wyświetlać, tylko trudno je znaleźć. Ja znalazłem je po ładnym czasie... W końcu to na razie kilka linków na cały serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Mogą się wyświetlać, tylko trudno je znaleźć Jak trudno.? Nie łapie... Myślałem żę będą się wyświetlać tak jak "Test Link" Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawigator Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Myślałem żę będą się wyświetlać tak jak "Test Link Nie tak. Linki (naprawdę pojedyncze) są przyklejone do konkretnej podstrony. na razie mam ich kilka na cały serwis! Pewnie inni też dają mały przyrost linków w czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No to w takim razie "Szukaj wiatru w polu". Faktycznie ciężko będzie znaleźć te linki. Jak się ma prawie 40 tys. zaindexowanych podstron. Rozumiem że na jednej z nich będą podklejane. Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 mi się udało na 3ciej z rzędu znaleźć.. art4web Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktorn Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 U mnie jest na głównej ;-) -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawigator Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 .. art4web Też je mam. Tak, czy siak, system wygląda genialnie i trudno się do czegoś przyczepić. Właściwie narzędzie "idealne" i to nie wykrywalne przez wyszukiwarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktorn Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Tak, czy siak, system wygląda genialnie i trudno się do czegoś przyczepić. Właściwie narzędzie "idealne" i to nie wykrywalne przez wyszukiwarki... A zasieje nieco defetyzmu: Tylko nie wiadomo jak będzie z zasobochłonnością - może się okazać, że zerzre nam serwery -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Tylko nie wiadomo jak będzie z zasobochłonnością - może się okazać, że zerzre nam serwery no właśnie.. ten pad serwera u mnie żle wyglądał. nie dało się wejść na serwis, wczytywał się długo. wyhashowałem linijki z link-valut i już ruszyło z kopyta.. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.