Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Beerbant "musisz już mieć spore zaplecze" :)

Przez grzeczność nie przeczę :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Rzetelna Firma to tylko maszynka do zarabiania $.

Tak jak i krd. Właściciel musi mieć na złote klamki i pozłacane tapety w swoim domu (wykonywaliśmy zlecenie u niego w domu). Z pewnością nie obchodzi go na ile jest przydatna zwykłym ludziom jedna czy druga firma. Liczy się tylko stan jego konta.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Beerbant "musisz już mieć spore zaplecze" :)

Przez grzeczność nie przeczę :)

BeerBant, wszystkie kontakty poszkodowanych które masz zachowuj i pytaj czy będą zeznawać jako poszkodowani w przyszłych sprawach o których rozmawialiśmy. W związku z tym że robi się tego dużo, to niech każdy zbiera na własną rękę a później wszystko zbierzemy do kupy i dołączy sie do jednego oskarżenia.

Czytając ten temat poczułem ulgę, byłem o krok od pisania umowy z SS ... sporo telefonów, zapewnień, certyfikatów itp, itd.. uff.. Będę wiernie śledził topic, aby zobaczyć "co z tego będzie" - jak mogą tak dobrze prosperować firmy, które postępują w ten sposób z swoimi kilentami? Mi był było wstyd wysłać fałszywy raport -,- ... n/c

cropped-test1.jpg

BeerBant, wszystkie kontakty poszkodowanych które masz zachowuj i pytaj czy będą zeznawać jako poszkodowani w przyszłych sprawach o których rozmawialiśmy. W związku z tym że robi się tego dużo, to niech każdy zbiera na własną rękę a później wszystko zbierzemy do kupy i dołączy sie do jednego oskarżenia.

Dokładnie tak robię :)

jak mogą tak dobrze prosperować firmy, które postępują w ten sposób z swoimi kilentami?

"Pecunia non olet" - myślisz , że dlaczego firmy farmaceutyczne wciskaja niepotrzebne szczepionki ? Dlaczego Danone został ukarany w USA za wciskanie kitu o leczniczym wpływie sprzedawanego przez nich gówna ?.

W stanach taka firma jak Sunrise System w trymiga została by załatwiona w sądach przez niezadowolonych klientów. Tam sędzia gdyby usłyszał ich tłumaczenia, że pozycjonowanie nie ma nic wspólnego ze zwiększeniem ruchu na witrynie to od razu pieprznąłby grzywnę za obrazę sądu . W Polsce póki co Sunrise korzysta z nieznajomości specyfiki usług SEO i internetu przez ludzi i przez sędziów.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Firma, która ma 5k klientów to trup

Dokładnie tak . Po za tym maja 5k klientów którzy nie zdaja sobie sprawy że płacą za nic.

Ja nie miejscu Beera starał bym się "wykupić" baze adresową tych klientów i wystarczyło by im rozesłać pare komentarzy w sieci , chócby ten wątek i te 5k szybko by zmalało prawie do zera :D

Ja to jestem amator mam ledwie 9 klientów ale już zdążyłem się dawno zorientować że 90% osób szukających seo nie ma nawet minimalnego pojecia o tym i móżna im każde bzdury wmówić i w to uwierzą i jeszcze płacą. A ilu straciłem próbując im tłumaczyc coś, ale oni nie bo ta firma mi mówi że za tyle zrobi , tamta tyle . Ok niech idzie do nich i tak później do mnie wróci :D

Powtórzę jeszcze raz: w rozmowie z pt. klientem tłumaczą, że jako firma która osiągnęła sukces są atakowani w sieci przez konkurencję. Dlatego upieprzenie im certyfikatów może trochę pomóc.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

djurek to oficjalne źródło:).

oficjalnie to oni podają, że są bielsi od bieli, podają jako gwaranta tej bieli IAB a w rzeczywistości łamią wskazówki i wytyczne google dla webmasterów i nie przestrzegają kodeksów IAB na które sami sie powołują w rozmowach z klientami i na swojej stronie internetowej.

Oficjalnie to nawet podają nieprawdę w swoim portfolio *** .

*** - informacja dla prawników SS - skan zrobiony, za późno ;) - także odsyłam "tam gdzie pan może pana majstra..."

Nie odmówię sobie małego dodatku - oficjalnie zatrudniają wysoko kwalifikowanych "kopirajterów" gwarantującyh bla bla bla , podczas gdy w rzeczywistości wygląda to tak:

https://www.forum.opt...60#entry1062942

a sami siebie pozycjonują jeszcze lepszymi tekstami :D

można u mnie zobaczyć :D

https://seoinfo.edu.p...nielegalnoscia/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności