Skocz do zawartości

Witam jako zarejestrowany

tezeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam to forum od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zarejestrowałem się. Witam więc wszystkich Forumowiczów i proszę o wyrozumiałość, gdybym zadał jakieś lamerskie pytanie. Od jakiegoś czasu "dłubię" stronki www, ale gównie w html. Trochę też udało mi się wypozycjonować stron - głownie metodą chybił-trafił.

tezeusz

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Ja jeszcze bardziej się przeraziłem, że przedstawiłem się jako szambonurek :oops:. Pocieszeniem dla mnie jest, że mając "takie predyspozycje" mogę jeszcze zostać vice marszałkiem sejmu - vide wypowiedź marsz. Zycha: "...nie po raz pierwszy mi staje".

Pozdrawiam i przepraszam.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Witaj:)

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

a tak wogole to niezly PR jak na taka ilosc wpisow w katalogu i tak minimalna ilosc linkow.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Katalog postawiłem na serwerze 2 kwietnia. Pierwotny engine oparty byl na systemie plikowym by KESS (bez bazy). Ku mojemu zaskoczeniu, w krótkim czasie dostał PR3. Uznałem jednak, że jest to uliczka donikąd - katalog na plikach. 3 dni temu zmieniłem go na CNCat. Boje się, żeteraz PR spadnie, ale za to działa "normalnie". :). Dobrych ludzi :idea: proszę więc, aby byli uprzejmi dodać gdzieś linka do niego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności