virus Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Czy ktoś z Was również odnotowuje problemy z hostingiem Hekko (długie wczytywanie strony, błędy SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections), czy to tylko u mnie? Tak, szczególnie na PrestaShop jest to odczuwalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak by ktoś przeoczył maila to jest teraz fajna promocja.Zamawiając doładowanie skarbonki na kwotę 100 zł lub wyższą, otrzymasz w promocji 50% więcej opłaconej kwoty. Promocja obowiązuje tylko do 20 sierpnia. info MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Aktualnie jest promocja 3 lata w cenie 2 lat na hosting WWW, hosting reseller, hosting dedykowany oraz serwer VPS w hekko.pl i jupe.pl Więcej informacji tutaj: https://www.hekko.pl/promocja_3_lata_w_cenie_2_lat.html Jak ktoś ma ochotę to może kliknąć w mojego refa. Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Polecam ten host. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Popsuło się wam odzyskiwanie hasła i formularz kontaktowy A akurat zapomniałem hasła i mam ciśnienie żeby się zalogować :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Napisz bezpośrednio do supportu. Raczej będzie szybciej, niż przez forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intredo Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Podejście do klienta na poziomie 3/10, a support 2/10. W pilnych sytuacjach nie potrafią zareagować. Odpowiedzi w stylu "Pana zgłoszenie zostało przesłane do realizacji przez administratora", i zostaje wykonane po ponownym zgłoszeniu jest totalna olewka klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No nie wiem czy podejście i support na takim poziomie niskim. Korzystam z ich hostingu chyba odkąd powstali i zawsze miałem szybkie odpowiedzi na email, a jak się coś popsuło (przeze mnie :>) to miałem np. backup wykonany przez nich od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intredo Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 @noupe backup to co za problem robi to automat wiec ci wyślą odrazu. Sprawa jest innego typu, ale na dowód tego ze nie potrafią sobie poradzić z problemem nawet na swoim podwórku a co dopiero u klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A jaki to jest twój wielki problem z tym hostingiem, bo sam nie napisałeś? ^powyższy post jest tylko dowodem na szukanie dziury, więc masz ten problem jakiś z tym hostingiem czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxan_20 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 "Pana zgłoszenie zostało przesłane do realizacji przez administratora" Z jakieś 2 dni temu wysyłałem im ticketa. Otrzymałem taką właśnie wiadomość... i w ciągu 24 h problem naprawiony. Jeszcze nigdy się nie spotkałem z tym, żeby nie odpisali lub nie pomogli. Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solutia Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Akurat jeśli chodzi o tego maila, co wkleiłeś, to moim zdaniem: Plus dla Hekko, bo stosują metodykę Net Promoter Score, która jest najlepszym światowym standardem badania satysfakcji. Z takich samych badań korzysta także Apple czy Microsoft Kodowanie - akurat znam parę firm, które korzystają z tej samej aplikacji do badań - to jest sprawa faktycznie dziwna. Może jakaś niedoskonałość aplikacji do badania - ale to raczej kwestia tego narzędzia (do tego są zewnętrze, gotowe narzędzia, tego nie robią admini serwerów;) - niż jakości hostingu czy supportu Hekko. Opinie na WHT są raczej jednoznaczne. Czasem w KAŻDEJ firmie się zdarzy, że nie uda się momentalnie rozwiązać każdej sprawy, ale statystycznie Hekko akurat jest w ścisłej czołówce dostawców hostingu w Polsce, jeśli chodzi o jakość obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorienn Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Posiada ktoś z Was jakieś kupony rabatowe do Hekko ? https://przewozchorych.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejtanka Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jeśli ktoś zakłada u nich nowe konto, to mam kodzik na 50 proc zniżki na dowolne konto.Chodzi o normalne konta dzielone. Jeśli dobrze zrozumiałem to kod aktualny do końca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jeśli ktoś zakłada u nich nowe konto, to mam kodzik na 50 proc zniżki na dowolne konto.Chodzi o normalne konta dzielone. Jeśli dobrze zrozumiałem to kod aktualny do końca roku. Kod: 489K9E12H5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.