Grezor Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Googlom cos sie skopalo najwyrazniej. Wyniki 1 - 10 spośród około 25,300,000 dla zapytania site:.pl jakis tydzien temu bylo tego jakies 1,800,000,000 (jesli dobrze pamietam). Wyniki 1 - 10 spośród około 14,800,000 dla zapytania site:.info w SWLach jest wiecej `site` moze ktos wylaczyl pare klastrów ;-) Grezor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 mi wlasnie wrocily domenki info na swoje miejsce ciekawe czy juz na stale czy jeszcze google sie pobawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Moje też nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ciesze sie waszym szczesciem ale u mnie jeszcze kiszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Moje też już wracają na niektóre frazy. Zastanawiam się co Google jeszcze zmajstruje - wpierw ostre przycięcie site + tasowanie pozycji, a teraz te domeny .info. Czy Google jest na tyle przeciążone, że nie potrafi sobie poradzić z narastającym spamem? Szykuje się poważna zmiana algorytmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 U mnie też wracają info, domeno moja Ty jesteś jak zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 uhh... na szczęcie trwało to tylko dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nareszcie na swoim miejscu searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 I po strachu, wszystko jest jak powinno być. Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemar jonik Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 problemy byly nie tylko z domenami info https://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=853671 Projektowanie stron toruń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy85_krk Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Kurcze no ja też mam problem, kilka dni temu zrobiłem subdomenke polityka.jakosci.pl i wszystko bylo fajnie wczoraj dosc duzo odwiedzin a dzis co? nie ma jej wogole w google, w necie byly doslownie 2 linki do tej strony... błąd google? czy już całkiem nie wiadomo o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 .info wróciły, ale te .pl co wyleciały to już nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 nie wszystkie info - moim zdaniem to jeszcze nie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dokładnie, Google dopiero zaczyna się rozkręcać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Google dance, google bomb, to teraz ciekawe jak to nazwiemy? Google masakra? Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.