Skocz do zawartości

Czat Flooder - program do spamowania czatów

Spambot

Rekomendowane odpowiedzi

Czat Flooder

Sprzedam prosty programik do spamowania czatów pozwala on wysyłać wiadomośći do 50 kanałów czatowych

można w nim ustawić prędkośc wysyłania wiadomości i prędkość wpisywania literek.

ma możliwość przemiennego wysyłania wiadomośći dzięki temu nie zostaniesz wyrzucony z czata za flooda

programik działa za pomocą symulacji klawiatury i myszki (czyli steruje twoją myszką) może to być wadą ponieważ nie można podczas jego działania

robić nic na komputerze natomiast zaletą bedzie że można za to dzieki temu wysyłać wiadomości na wszystko co się da

czaty, komunikatory, czaty w grach, irce itp...

Zapraszam do przetestowania wersji demo : Download

w wersji demo program reklamuje moją strone, kupując pełną wersje dodaje do jego pamięci dwie twoje strony.

instrukcja : Czat Flooder

cena programiku 35 zł

czatflooder.jpg

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro mamy zalogować się na n czatów to równie dobrze można samemu wysyłać wiadomości. Wiec sens korzystania z tego typu programu jest raczej niewielki. Co innego jak by był to program z prawdziwego zdarzenia umożliwiający wysyłanie treści bezpośrednio z poziomu programu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a w ogole jest jakas skutecznosc takiego spamu?

Juz lepiej spamowac gg ;P

A najlepiej w ogole nie spamowac i żyć zgodnie z biblią. I netykietą :P

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

Zgodze się z tym że reklama tym programem jest raczej mało skuteczna ponieważ jest to reklama chwilowa, chociaż kiedyś pare sztuk tego programiku sprzedałem głownie kupowali ludzie

którzy nie zajmują się zawodowo pozycjonowaniem

Mion piszesz że

Skoro mamy zalogować się na n czatów to równie dobrze można samemu wysyłać wiadomości.

no musisz się zalogować ręcznie na ileś tam czatów ale przez np. 24 godziny nie będziesz wysyłać ręcznie wiadomości

a program po wykonaniu spamowania przykładowo na 50 kanałach zaczyna prace od nowa lecąc od pierwszego kanału i tak może sobie spamować przez kilkanaście godzin.

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

A może byś tak zrobił coś twórczego kolego a nie tylko spamy i spamy :D

A potem ludzie się dziwią że człowiek blokuje wszystkie reklamy. Po prostu ma dość :D

A dla wszelkiej maści zaczepiających mnie automatów/ludków mam jedną standardową odpowiedz "S.... dziadu!"

A wracając do tematu to jak już masz opracowaną technologię to może napisz dobry program do zarządzania kontem ogame :P

Powiem to wprost - programiści tworzący tego typu narzędzia stanową zakałę internetu, a ty Kolego jak widać chcesz być spamerem. Czy nie szkoda marnować na to swoich umiejętności (oczywiście to jest pytanie retoryczne) :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Także nie jestem z tego dumny jakie oprogramowanie sprzedaje

niestety nie mam pomysłów na zrobienie jakiegoś programiku którego

nie ma w sieci, jest pożyteczny i na którym można coś zarobić. :)

wystawiam fv vat

Także nie jestem z tego dumny jakie oprogramowanie sprzedaje

niestety nie mam pomysłów na zrobienie jakiegoś programiku którego

nie ma w sieci, jest pożyteczny i na którym można coś zarobić. :)

Chciałbym mieć tyle wolnego czasu co pewnie Ty masz i tylko taki drobny problem z brakiem pomyslow.

Czasami warto napisać dla przyjemności, wszak:

Programowanie to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu

Twoj program raczej nie jest pożyteczny ale to moja subiektywna ocena :)

Jak piszesz spamiarki to chociaż jakieś porządne zrób polskiego xrumera i będzie git hehe. Albo chociaż hrefera :). Wyszukiwarke proxy czy pożądny generator doorway-ów to ze spamowania. A z nie spamowania dla pozycjonerów konkretny panel administracyjny hehe :)

A oto wynik pisania pożytecznych programów :P

Dzisiaj na PiO w godzinach rannych ktoś zaczął dodawać dziwne (SPAMOWE) wpisy z tego co widzę po liczniku postów u tej osoby to cały czas dodaje ;)

Jeden spam-bot na forum i czytanie PiO staje się niemal niemożliwe :)

Ktoś chyba testuje nowe "oprogramowanie" :)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności