Skocz do zawartości

Kalkulator do wyliczania cen pozycjonowania :D

edi_smooth

Rekomendowane odpowiedzi

Link do kalkulatora znalazłem w dziale ogłoszenia.

https://www.seomasters.pl/ceny-pozycjonowania.php

Przyznacie sami, że ceny są śmieszne :):D

Miesięczna cena pozycjonowania frazy a w pierwszej dziesiątce Google.pl wynosi: 154 PLN + VAT.
Miesięczna cena pozycjonowania frazy google w pierwszej dziesiątce Google.pl wynosi: 575563 PLN + VAT.

Miłej zabawy z kalkulatorem życzę ;)

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no jak wpisujesz glupio to glupie masz ceny :D

kalkulator akurat zwraca calkiem powazne ceny jak na automat :)

powazne ceny?oto pierwszy przyklad:

Miesięczna cena pozycjonowania frazy bielizna w pierwszej dziesiątce Google.pl wynosi: 3816 PLN + VAT.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Według mnie nie ma się co śmiać.

Samo przedstawienie że SEO to nie czarna magia to automatycznie dużo większa liczba klientów a zarazem i pieniążków.

Kalkulator z tego co widzę bardzo opiera się na ilości wyników danego wyszukiwania jednak gdyby trochę ten skrypt dopracować i unowocześnić szczególnie w w kwestii obliczania pod kątem domen. Mianowicie skrypt sprawdzałby ilość linków prowadzących , ciągłość w wyszukiwarce i kilka innych seo-pierdółek :D.

Myślę, że taki wynalazek (o ile działałby w miarę poprawnie) mógłby przyciągnąć wielu klientów :).

Pozdrawiam.

po podaniu frazy bardzo ładny komunikat mi sie ukazał: "Serwis chwilowo niedostępny. Prosimy spróbować później."

a ten link juz był na PiO.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

mardag nie można oceniać firmy po sposobie wyceniania fraz, jest to sprawa indywidualna. Kalkulator w niektórych przypadkach trochę przekłamuję, ale jest to całkiem dobry sposób marketingowy - klient może sobie od razu obliczyć koszt danej frazy.

468x60.png

no jak dla mnie jak najbardziej trafiona kasa shout.gif

3800? Być może jednak zakres 2500-3000 na miech z pewną gwarancją TOP1 w określonym czasie (Wymaga naprawde sporego zaplecza tematycznego, ogromnego doświadczenia, sporego posiedzenia nad zleceniem a także odpowiedzialnośći)

@Lok, sam zapewne wiesz że takich fraz nie robi się za 500złotych/ miesiac :D

Chyba że chcesz zatrudnić seło-gimnazjalistę z zapleczem w postaci 5k elite i 20k ełeblink ;)

P.S Za Chiny bym się nie podjął takiego zlecenia bo nie lubię robić z ludzi idiotów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności