Skocz do zawartości

Dlaczego GOOGLE tego nie zbanuje

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Przynajmniej komus tomoże pomóc,  do innych rzeczy .Wkońcu od tego jest forum 8)

Ech WebmasteruS, moim zdaniem powinienes dac sobie spokoj z podpowiadaniem co i gdzie mozna zobaczyc, bo i po co niektorzy (czytaj Allegrozycjonerzy) maja psuc to co i tak w polskiej sieci jest niezle skopane (czytaj - chyba coraz wiecej jest takich wynalazkow jak nam tutaj serwujesz).

Pozdrawiam

rpnet

{offtopic}

rpnet: na jakiej podstawie sadzisz, że potencjalny zainteresowany wpisze w gugla "altan" albo "mebli ogrodowych"?

Ja bym na pewno wpisał "altana, altany, meble ogrodowe" ale widocznie wiesz lepiej ;)

o co chodzi ? - przecież ta strona sama siebie posuła ? - link power znikomy - wydjame mi się, że sama sobie szkodzi - zostawmy takie gó**o samo sobie. Zresztą dla kosewkwnci to trzebabybyło coś z fontem zrobić, albo gdzieś wyrzucić na jakiegoś layera żeby tak dużo szarości nie było pos spodem ;)

Czy nie widzi tego jak user, i robot od czego zalęzy wpływ ostatecznego zbanaowania strony?

Bo to co sie dzieje na necie....

Choćby moje nowe znalezisko...

https:// www . tanake . com . pl

Larry Page i Sergey Brin wstają rano z łóżka (oczywiście kazdy ze swojego ;) )

Odpalają swojego najnowszego Laptoka 386DX-Vi Power 8)

Patrzy w neta a tu ta paskudna Tanaka z Polski

Brin patrzy w sufit i mówi ze smutną miną ;) Fruck it those Polish spamers :mrgreen:

Dzwoni do Larrego i mówi........ Larry did You see Tanake today??

A Larry odpowiada Oh Yes zapiszę w kalendarzu żeby usunąć ją w next week ;)

I tyle pastiszu ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

ten tekst jest lepszy niz calem forum "Dowcipy" razem wziete

Bo najlepsze teksty wcale nie są w dziale "Dowcipy". Jak będziesz przeglądał archiwalne wątki, to na pewno coś się jeszcze znajdzie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• 5 tygodni później...

A mnie najbardziej rozbawiło w

https:// www . tanake . com . pl

coś takiego:

<FONT color="#C0C1C1">Akcesoria do pizzy</FONT>

No po kiego grzyba określać w ukrytym kolor czcionki.. ??? i to przy wszystkich frazach... ech..

Normalnie jakto powiedziała jedna mądra kobieta: ręce i piersi opadają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności