Carnagge Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jak w temacie - promocja na .info po 0.99$ +ICAN (chyba 0,2$) w godaddy.com Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellois Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jakie koszty przedłużenia? Nie widzę nigdzie informacji... Zapraszam na blog o użyteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Odradzam, chyba że na jakiś spam zapleczowy który nie ma zbytniej wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcieh Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 pricing masaż biurowy albo wellness dla firmwiercenie w betonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan165 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Z tego co pamiętam to cena przedłużenia zawsze wynosi 9,99$ // przy przedłużaniu pojedynczej domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 zawsze sa kody rabatowe na przedłużenie ... mi zawsze po roku zostaje kilkanaście procent nie zbanowanych domen, więc lepiej brać hurtem i przedłużać niedobitki Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 AQQry gdzie takie kody na przedluzenie zdobyc i po ile wtedy wychodzi? Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Breja - kody wysyłają mailem, spamują po kilkanaście wiadomości tygodniowo z różnymi ofertami i wśród nich mozna znalezc wlasnie kody rabatowe ostatnio, co kojarze, to było -30% ceny, czyli chyba $6,99 za odnowienie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja w maddogdomains.com info mam po chyba 1,99 dolca i przedłużenie tyle samo - polecam maddoga : ) webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Sponsi - nieprawda! W godaddy standardowa cena za przedłużenia jest 9.99 USD (com net org), ale 8.99 USD od 6+ domen (z wyjątkiem info: 7.99 USD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Sponsi zarejestrowalem sie tam aby przeniesc swoje .info ale nie liczy mi po 1.99 :] cos jeszcze trzeba tam spelnic? Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 breja maddogdomains.com jest strona PP godaddy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No właśnie wiem.. dlatego się zdziwiłem co Wy powiadacie.. sek, sprawdzę.. <40 sekund później> a rzeczywiście! a to gnojki! mam 7,19 dolara heh zmyliło mnie "sale!" przy kliknięciu na odnowienie.. to lipa.. choć 7-8 dolarów to ile.. 18zł? 20zł? heh.. dajcie spokój, to chyba niedużo? ja tam bym się nigdzie nie przenosił (np. z godaddy) i tak, wiem, że maddog to reseller godaddy... heh webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No wlasnie wszystko wyglada jak w godaddy myslalem ze to jakis panel maja ten sam kupiony bo wszystko co do joty tak samo dobra szukam dalej gdzie tanio przedluzyc 100+ domen info Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 aa.. 100 domen.. to fakt, można pokukać.. choć nie wiem, czy te ceny nasze powyżej to nie jest już szczyt taniochy.. heh chyba, że jakaś oferta specjalna.. webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.