Tomahawk Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 ehehehhe No właśnie z tymi blogami to nieźle zrobili... Za parę lat to będzie o WP i Preclach... hahahaha akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Hehe.. jak było pytanie do tego tekstu o blogach: jakie są zalety blogów, czy co przyciąga czytelników do nich, w każdym bądź razie coś w tym stylu, to aż mi się chciało napisać coś o błyskawicznej indeksacji, wewnętrznym linkowaniu itp., ale w poleceniu było 'na podstawie tekstu' Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 troche sie usmialem,ale wypracowanie z lalka nie bylo takie latwe jak sie wydawalo bo trzeba bylo nawiazac do calosci utworu i mimo ze w poleceniu bylo "na podstawie fragemntu"chlopaki z cke sie postarali zeby wszystko bylo jasne...ehh... LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 na gazeta.pl dali przykładowe rozwiązanie. Opis galanteryjnego kupca jest bardzo plastyczny tylko, że tam żadnego galanteryjnego nie było. Było to określenie ale w książce a nie w tym fragmencie. haha ciekawe czy jak ktoś coś napisał z książki to go zjadą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ech, na stronie CKE (alternatywnie onet) są już przykładowe klucze. Bez komentarza jeśli chodzi o przykładowe wypracowanie na temat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czytanie ze zrozumieniem wg mnie bylo proste i zrozumiale. O niebo lepsze niz na próbnej. Co do wypracowania - jesli to przykladowe wyproacowanie udostepniane w sieci jest wg klucza, to panowie z cke chyba troche przesadzili, bo nie pisali, zeby az tak mocno odwolywac sie do calosci utworu. Co prawda nie jest zle, ale troche glupie jest to uczucie, że ze względu na złe polecenie nie napisałem tylu szczegółów, które znałem. Przykladowo pisanie o stosunku do Wokulskiego wg mnie w ogole nie jest rozumiane, jako opis jego wygladu. Trochę żenada, no ale... ;-) Adwokat Środa Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 szkoda, że wyniki dopiero 30 czerwca dopiero ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Za parę lat to będzie o WP i Preclach... hahahaha Na angielskim rozszerzonym w 2006 było o google i adsense. Więc kto wie... A w ogóle to powodzenia w dalszych bojach z maturami. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btravio Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 To dobrze, że wreszcie coś związanego z IT się pojawia Zawsze niektórym to da kilka punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Sorry, ale dokładnie nie pamiętam jak tam po maturze.... Jak by nie było to już 30 lat minęło! (1978) Chyba o komputerach jakoś nic nie było... Chyba założę wątek: "Jak tam po srebrnym weselu" Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Będzie temat "pozycjoner jako przykład współczesnego romantyka," Napisz jaki wpływ ma budowanie zaplecza na społeczność internetową w odniesieniu o książke "gdybym był bogaty" Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikp Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 bueheheh dobre ilgesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A lukaliście na to: https://moturowo.cba.pl/pobierz.html ? Uśmiałem się z tego ciągnika.... Cóż jedyne czego żałuje to że zaznaczyłem ten tekst jako popularnonaukowy a to był publicystyczny... ech... Albo taki temat: "Pozycjonowanie jako przykład pracy organicznej-omów na podstawie katalogów qlweb i precli WP" ehehehehe akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A jak tam po dzisiejszym angielskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 W moim mieście rekord miejski był. Rozszerzony angielski i wyszedł koleś po.... 15 minutach. Ogólnie z podstawowego wielu wyszło po 1 h. Czy był łatwy czy trudny, gdyż takie zachowanie licealistów dziwi m.in. nauczycieli , którzy nie widzieli tego testu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.