kob22 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Skandaliczne to jest Twoje zachowanie. Oficjalnie poproszę o bana dla sylverand bo każdego obraża na każdym kroku. Może pio od 18 lat? (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 sylverand - przystopuj, przyjmij z pokorą upomnienia i niie ośmieszaj się już... Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 sylverand nie mam zamiaru wysłuchiwać tego typu tekstów... odpoczynek do poniedziałku Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No tylko nie przesadzaj jimmi z tymi banami bo Cię zdegraduję do zwykłego usera... albo do bota szukajki ;p akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 też chcesz mieć wolne ? wakacje właśnie się zaczęły, trzeba dbać o wypoczynek użytkowników PiO Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 bo to co wyprawia moderator IREK jest skandaliczne i jednostronny punkt patrzenia przez własne urazy z przeszłości: Weź ty się opamiętaj. Z tego co widzę to zdecydowanie nie wiesz o czym piszesz usiłujesz wykreować się na kogoś ala szook (bez obrazy dla szooka ;-) ) jednak ci to nie wychodzi (brak wiedzy/doświadczenia?) Czy niektórzy muszą na siłę pchać i szukać "pseudosławy"? Może pio od 18 lat? Ile wypiłeś? Pozdro barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Może i nie podoba się wam to co napisał sylverand, ale ja po drugim, moim zdaniem dziwnym ostrzeżeniu od Irka przestałem odzywać się na forum wogóle i tak już zostanie (poza tym wyjątkowym postem). Mnie osobiście zniechęcił i to konkretnie. Pozdrawiam. Idę znów milczeć. P.S. Możecie mi też dać odpoczynek bo i tak się nie bedę odzywać Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 radek - w sumie szkoda tak po ponad 4 latach "bytnosci" na forum ale rozumiem decycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No niestety ale czasem ostrzeżenia są bez sensu jakby się adminom nudziło najzwyczajniej. Ostatnio dostałem ostrzeżenie za proste pytanie do właściciela hekko w temacie hekko.pl za niezgodne z tematem. Paranoja. Zamiast tworzyć nowych adminów zacznijcie ich wymieniać bo to żenada na maksa Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 mowa o moderatorach ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 bardziej o moderatoRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Okres świateczny był, więc zrozumcie Irka. Dużo wydatków w życiu prywatnym miał + do tego PiO... Musiał gdzieś odreagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kurde ale co wy tak pijecie do tych ostrzeżeń? No dostałeś ostrzeżenie Ty czy Ty i co z tego? Ja też kiedyś dostałem i mam to gdzieś... Przecież to ostrzeżenie nic nie znaczy... Nawet tego nie widać akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Przecież to ostrzeżenie nic nie znaczy Jak to nie? Zbierzesz określoną liczbę % i nie masz po co wracać z tym kontem na PiO. (Pozostaje założyć nowe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 może i nie znaczy ale irytuje lekko Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.