sylver Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Wie ktoś może coś więcej na temat web-tools bo faktycznie nie ma kontaktu z Panem Markiem od bardzo dawna już? MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Nie wiem co sądzić bo dziś miałem jakąś aktualizacje w paneli do pobrania. @mkr ?? MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Potweirdzam, zaktualizowało metody sprawdzania pozycji Data wydania sygnatur: 18-04-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacysh Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Aktualizacja była, ale pozycje z map są źle sprawdzane. Liczę na to, że pojawi się poprawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiuszek Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Niestety po latach używania taki fail. Mamy webtools i stat4seo. W sprawie Webtoolsa od wczoraj walczymy z supportem żeby się dobrze skanowało. Pozycje w stat4seo oraz fizycznie sprawdzane na komputerze i jakimś skanerze online`owym np na cmonitor się pokrywają - Webtools zwraca błędne wyniki. Jak się to nie zmieni przeniesiemy wszystko do stat4seo a webtools porzucimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Czy znacie jakąś alternatywę poza stat4seo? Pytam o zagraniczne narzędzie, bo polskiego to nie ma. Nie musi być tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Cytat bo polskiego to nie ma czemu nie ma? Jest na przykład Check4WEB obecnie tylko na na jednej instalacji ja monitoruje 18 000+ fraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Fakt. Jednak ja nie lubię polityki w postaci płatności za soft i dodatkowego abonamentu. Albo, albo. Jak mam płacić abonament to wybieram SE Ranking, który daje dużo więcej niż tylko monitoring pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiuszek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czy u Was też dalej Webtools skanuje błędnie? Na moją ostatnią wiadomość autor skryptu nawet nie odpowiedział... Nie wiem czy walczyć dalej czy jednak wykorzystać coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Dnia 22.04.2018 o 17:55, Arkadiuszek napisał: skanuje błędnie? Obecnie u mnie jest tragedia - nie skanuje wcale tz tak w 2/3 przy większej ilości fraz. Proxy z webtools tez padły. Też nie wiem jak skontaktować się z właścicielem mail jak i telefon nie odpowiada. Nie wiem jak u innych. Generalnie skrypt jest na pewno do aktualizacji po ostatnich zawirowaniach z proxy. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltorito Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dnia 4.09.2018 o 09:41, Grey Ronin napisał: Obecnie u mnie jest tragedia - nie skanuje wcale tz tak w 2/3 przy większej ilości fraz. Proxy z webtools tez padły. Też nie wiem jak skontaktować się z właścicielem mail jak i telefon nie odpowiada. Nie wiem jak u innych. Generalnie skrypt jest na pewno do aktualizacji po ostatnich zawirowaniach z proxy. u mnie to samo - wersja serwerowa, prawie połowa wyrażeń nie jest skanowana..... ma ktoś jakikolwiek kontakt z autorem systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Czytając forum zastanawiam się czasem kto i po co wypuszcza tu takie duchy przeszłości. Bo to nie pierwszy i nie drugi raz taki egzemplarz wyskakuje jak Filip z konopi. Do ducha. Przeczytaj wątek, może dotrze do miejsca przetwarzania danych, informacja tutaj już dawno zawarta. Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 16 godzin temu, Mariusz napisał: informacja tutaj już dawno zawarta Jaka konkretnie ? Firma autora nadal prowadzi działalność. Jest tylko brak z nim kontaktu. Nie ma żadnej informacji z jakiego powodu, przynajmniej ja takiej nie wyczytałem. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiuszek Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 15 godzin temu, Grey Ronin napisał: Firma autora nadal prowadzi działalność. Jest tylko brak z nim kontaktu. Nie ma żadnej informacji z jakiego powodu, przynajmniej ja takiej nie wyczytałem. Mam ten sam problem. Próbuję się z nim skontaktować od tygodni w paru sprawach. 4 próby z rożnych maili i nic. Nawet faktury za lipiec za proxy, które nie działały mi nie wystawili. Czy ktoś ma z nimi kontakt, czy tylko ja Grey Ronin mamy problem z kontaktem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Marek od dawna nie odpowiada, i co jakiś czas ktoś szuka z nim kontaktu. Także telefon do niego milczy. Może jest ktoś z okolic i mógłby zobaczyć czy firma jeszcze działa. i co się z nim dzieje. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.