mb Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Hej, Wlasnie zuawazylem temat w ogloszeniach i mi sie przypomnialo ze mi tez home nonstop przesyla takie kupony. pomyslalem sobie ze moze komus sie przyda: MND-YKDG6 Kupon uprawnia do upustu siegajacego 60% na serwery WWW (przy okazji otrzymujesz tez kupon na adwords w wysokosci 200zl). podziekowac mozna wpisujac podczas rejestracji danej uslugi jako osobe polecajaca spamer.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ciekawe czy tez bedziesz miec takie jaka z netpunktami BTW, jak by nie bylo bardziej sie kazdemu oplaca skorzystac z promocji "10 lat" niz z kuponu -60%. No chyba, ze lada dzien skonczy im sie ten 1,000 serwerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-strefa Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 A właśnie Lesio odpisali Ci coś ? w sprawie tych punktów czy milczą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Może ktoś posiada ważny kupon ? (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 ten powyzej jest chyba ciagle wazny Pare dni temu do faktury wyslali mi taki sam jak ten wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Po wpisaniu kodu: 1 rulek.home.pl Business Server PRO 900.00 Chyba jednak jest już nieaktywny. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Czasem przy zamawianiu kody nie dzialaja, wtedy wystarczy zlozyc zamowienie przez Czat i wszystko gra Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodyy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja mam, nie wiem czy ważny, ale chyba tak. Kumplowi kiedyś dałem, ale nie zamówił hostingu. Kto pierwszy ten lepszy pisać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxyy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jak ktoś ma jeszcze na zbyciu to jestem bardzo zainteresowany. Pozdrawiam. wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ten kod działa. Uderzyłem do BOK-u i kazała wpisać małymi literami i chodzi git. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Na moim "papierze" napisali że ten kod jest ważny do 31.12.2008 r., jak widać jest jeden kod dla wszystkich Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tak z głupia zapytam - tylko do nowo zakładanych ten kod działa, czy przedłużając też mozna z niego skorzystać? https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 na tym papierku jest napisane ze dotyczy nowych serwerow Do kazdego pakietu dodaja takze 200zl na reklame w adwords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Tak z głupia zapytam - tylko do nowo zakładanych ten kod działa, czy przedłużając też mozna z niego skorzystać? przy przedłużaniu brak miejsca na jakiś kod więc mniemam iż nie. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmn Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 sa w tym roku kupony rabatowe? Jeszcze nie dostalem faktury a pilnie potrzebuje zalozyc nowy serwer Aerozole Pojemniki aerozolowe Produkcja i napełnianie aerozoli Samochody Beach Buggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.