piotrek Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Właśnie Witryną Dnia została strona porównująca hosting informuje biuletyn PC WORLD KOMPUTER Hosting - porównanieSzukasz tanich usług hostingowych - koniecznie zajrzyj do serwisu Hosting Search, gdzie zebrano informacje na temat tego typu usług z kraju i z zagranicy. https:// www. hosting.4freehost.info/ Wszedłem na stronę a tam parę definicji + linki w systemach partnerskich. Michał zgłoś https://hosting.optymalizacja.com - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Wszedłem na stronę a tam parę definicji + linki w systemach partnerskich. Taa, jeszcze AdSense. Imho bezczelny numer jakiegoś redaktora... :/ Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walkoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 eeeeeeee, no co ty............ przecie treściwa stronka...... i w ilu językach....... (ała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 He He proszę się odczepić od mojej stronki Jeszcze w budowie... zgłaszając ją nie przypuszczałem że będzie wybrana, może nikt inny się nie zgłosił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 może nikt inny się nie zgłosił wówczas po prostu nie ma strony dnia zgłaszając ją nie przypuszczałem że będzie wybrana masz dobrą rękę - zgłoś za mnie "words & phrases" - powinna przejść - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 masz dobrą rękę - zgłoś za mnie "words & phrases" - powinna przejść Zgłosiłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 ee luz, to nie problem być stroną dnia imho redaktor przyjmujący stwierził, że to jest _na prawde_ ciekawa strona z porównaniem hostingu. ps. chciało ci sie zapisywac do tylu PP? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 ps. chciało ci sie zapisywac do tylu PP? Przecież tam jest raptem kilka linków do programów partnerskich, tylko oferty zza oceanu, do polskich ofert są zwyczajne linki... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Przecież tam jest raptem kilka linków do programów partnerskich, tylko oferty zza oceanu, do polskich ofert są zwyczajne linki... Naprawdę tak 'z ulicy' Twoja strona tam trafiła? Jeśli tak, to oczywiście wybacz mi wcześniejsze słowa, które w takim razie z całą mocą przeniosę na redaktora tej rubryki. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmuzy Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 https://hosting.optymalizacja.com ktos kiedys podawal na forum podobna strone, ale z ofertami polskimi (chyba nawet mial ja w opisie). szukam i nie moge znalezc.... znalazlem inne w googlach, ale nie podaja od razu najwazniejszych informacji lub maja bardzo niewiele ofert... hmmm, byc moze to byla ta "strona dnia", ale niestety, nie moge tego stwierdzic, bo akurat sie nie otwiera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.