okazwłoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Widać przypadłość blogów (nie tylko SEO): FAQ musi być. Nieważne, czy ktoś te pytania kiedykolwiek zadał. Pogrzebałem trochę i znalazłem kilka naprawdę pięknych okazów z polskich blogów branżowych. Niektórych nie dałoby się wymyślić lepiej. Wrzuciłem z tego mały lekki tekst: https://xn--okazwoka-bpb.pl/index.php/2026/09/11/faq-czyli-odpowiedzi-na-pytania-ktorych-nikt-nie-zadal/ Oczywiście na zaplecza SEO, jedynie takie firmowe/autorskie blogi: Cytat Czym różni się strategia content marketingowa od tego, czym jest ogólna strategia contentowa? Więcej we wpisie wraz ze źródłami, postarałem się o troszkę zabawnych komentarzy Jak macie własne perełki FAQ, które wyglądają jak pisane pod frazę, a nie pod człowieka - dzielcie się tu 1 topx.pl - linki SEO - AKTUALNIE PROMOCJA 40% NA LINKI ZE STRON GŁÓWNYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 32 minuty temu Udostępnij Opublikowano 32 minuty temu Automatyzacja AI. Ja do FAQ ładuję case studies oraz treści które nie zmieściłem w głównym artykule a są na tyle drobne tematy lub oderwane od siebie ze nie warto z nich robić osobnego artykułu. Cytat Bo artykuł ma 1400 słów, a potrzebujemy 1700 Moje mają ok 7000 słów bez Faq. Po kilkukrotnym zejściu z większej ilości. Nie mam żadnego problemu z unikalnym FAQ. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 12 minut temu Udostępnij Opublikowano 12 minut temu Jaka idealna długość? YYYYY..to pewnie feministki programujące AI wymyślają odpowiedzi Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj Jeśli linkowanie to tylko ze mną - Zajrzyj Tutaj - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi