Hory Pastor Opublikowano Czwartek o 07:20 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:20 Cześć, wypadłem z obiegu na kilka ładnych lat jesli chodzi o SEO. Mam pytanie, wyszukiwarki nie indeksują mi profilu funpage na Facebooku Profil jest od marca, mamy maj. Jest do niego link w google Firma. Jest widoczny na google maps. Nie ma go w Google ani w Yahoo ani DuckDuckGo Posprawdzałem ustawienia facebooka i jest zaznaczona (od zawsze była) pozwól innym wyszukiwarkom na wyszukiwanie. Czy macie jakieś inne sugestje? Mountain Lotus Apartament Zakopane Premium Apartament Zakopane, Apartament Zakopane Airbnb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO i Marketing Opublikowano Czwartek o 07:22 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:22 Czy profil masz ustawiony na publiczny? Jeśli nie zmień. Interesują Cię zagadnienia dotyczące pozycjonowania i marketingu? Zajrzyj na: Blog o pozycjonowaniu i marketingu internetowym Ogólnie o marketingu i pozycjonowaniu stron www: Marketing internetowy i pozycjonowanie stron Potrzebujesz usługi SEO? Zajrzyj:Usługi SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano Czwartek o 11:01 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:01 3 godziny temu, Hory Pastor napisał(a): profilu funpage na Facebooku To ten ze stopki? Widzę go w indeksie. Opieranie widoczności tylko na profilu FB, Booking to w przypadku tej branży za mało. Przynajmniej jak celujesz na konwersję z Google a nie wyłącznie z FB czy Booking. Profil na fejsie to może mieć kosmetyczka i to też nie w każdym mieście. To zależy od miasta. Jak tylko ty masz apartamenty w Dziurze gdzie diabeł mówi dobranoc to nie problemu. Możesz mieć tylko profil na FB. 1 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hory Pastor Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Grey Ronin Tak zaindeksowało go w koncu jak jakiś content wrzuciłem. To co sugerujesz, żeby zrobić własną stronę i ją pozycjonować? Mountain Lotus Apartament Zakopane Premium Apartament Zakopane, Apartament Zakopane Airbnb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu na stronie interentowqej wrzuć to do schema person.organization w polu SameAs to bedzie tryzmał na stałe w grafie wiedzy Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu 6 minut temu, Hory Pastor napisał(a): zrobić własną stronę Tak. Tylko z domeną perspektywicznie nie idź w stonę ZakopanychApartamentów.pl tylko mountain-lotus.xxx - Nazwa niefortunna ale trudno. https://www.google.com/search?q=Mountain+Lotus Cytat Mountain Lotus Yoga to popularne studio wellness, kawiarnia i przestrzeń eventowa w regionie North Lake Tahoe w Kalifornii, prowadzące dwie lokalizacje w Truckee oraz Tahoe City, a także oferujące dedykowaną aplikację mobilną dla swoich klientów. Nie odpowiem ci czy najpierw domenę pozycjonować czy lepiej zainwestować w profile premium na booking czyli "pozycjonowanie" na liście booking. Nie wiem w jakiego klienta celujesz i jaki masz budżet. Czy tylko z Polski czy globalnego. Ogólnie własna domena to podstawa. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi