SzlafRock Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia karuzela śmiechu nie ma końca Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia W dniu 2.08.2025 o 10:59, Miroslaw napisał(a): Co rozumiesz przez udziały w firmie? Tym pytaniem pokazałeś, że nie masz pojęcia jak odpowiedzieć na moje... W dniu 2.08.2025 o 10:59, Miroslaw napisał(a): 50/50 mi się nie spina. Potrzebuję do projektu jeszcze 2 osoby. Jedna od programowania www, ewentualnie druga od zarządzania serwerem. Programista ok 15-20 tys mesięcznie, SEOwiec - ok 10-15 tys miesiecznie. Zostaje coś zysku? Jak wycenimy moje know-how jako wartośc niematerialna podlegajaca wycenie jako aport wkładany do firmy? 11 godzin temu, Miroslaw napisał(a): Co ma kapitał do udziału w zyskach? co innego włozyc milion zł, co innego 10 miloonów, a co innego wejść z wiedzą wartą np 2 miliony? Jest taki dowcip: jak szybko zrobić milion zł w pare dni na giełdzie? Zainwestować jakieś 3-4 miliony ... 1 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu W dniu 3.08.2025 o 11:36, zgred napisał(a): Programista ok 15-20 tys mesięcznie, SEOwiec - ok 10-15 tys miesiecznie. Założę się, że w czyjeś głowie było kilka stówek miesięcznie https://ksetlak.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi