zgred Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Nagrywam sobie shortsy - jak macie pytania to chętnie nagram wam krótkie odpowiedzi 6 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Fajna inicjatywa, krótko i na temat. Rzucam od siebie propozycje: Link z anchorem, czy link w obrazku z altem? - tutaj jestem ciekawy twojego zdania @zgred a reszta wedle uznania jako forma edukacyjna Kiedy warto i na jakie strony używać noindex? Dlaczego (nie)warto robić SEO z ChatGPT Co robić, gdy konkurencja cię spamuje? Jak często aktualizować treści na stronie? 1 Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 8 minut temu, Harry napisał(a): Fajna inicjatywa, krótko i na temat. Rzucam od siebie propozycje: Link z anchorem, czy link w obrazku z altem? - tutaj jestem ciekawy twojego zdania @zgred Ale linki zewnetrzne? tak? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Słuszna uwaga - nie doprecyzowałem. Tak, chodzi mi o linkowanie zewnętrzne 1 Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Da się nagrać tu cały kanał: https://www.youtube.com/@semgence 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Oby się wiodło, zwięźle i na temat poszedł SUB Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca A tutaj budzet na linki bo klienci często pytają skąd taka cena 2 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Fajna forma przede wszystkim, ale pomyśl o dłuższych filmach (czasem po prostu na słuchawkach się lepiej przyswaja informację Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Przy obecnej polityce Googla i promowaniu za wszelką cenę adwordsów, coraz mniej się opłaca pozycjonowanie, czasem pierwszy wynik "naturalny" to nawet nie jest top 10 udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 17 godzin temu, Arkaszka napisał(a): czasem pierwszy wynik "naturalny" to nawet nie jest top 10 mam mnóstwo takich branż - szczególnie w sezonie masz kilk aklików a kilka tysiecy wyswietleń. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Oglądam Zgreda oglądam ostatnio dobry temat poruszył Jak mierzyć AI Overview...podczas zrywania czereśni bez make UP Zawsze mówiłem, że jego blog to skarbnica wiedzy... (przeczytałem cały od początku kiedyś na "chorobowym") Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) W dniu 16.06.2025 o 13:54, zgred napisał(a): mam mnóstwo takich branż - szczególnie w sezonie masz kilk aklików a kilka tysiecy wyswietleń. W branżach sezonowych to obłęd, wartość kliku wzrasta do niebotycznych kwot, typu 50-60 zł za kliknięcie, masz 6 adwordsów, mapki płatne, AI, porównywarki miejsc, mapki bezpłatne... Google zrobiło się lepsze niż US, chcesz zarabiać płacisz $$$ Edytowane 19 Czerwca przez Arkaszka udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Zasubskrybowany. Sklep VEX Media - może kiedyś... Katalog DBD Studio - nieśmiała reaktywacja. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Zaszalałem ... juz 21 filmów i zasięgi https://www.youtube.com/@semgence 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi