Czachapl Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Przepraszam a co za problem zrobić test progowy?? Ostatni jaki robiłem to jakieś 30 dni temu i żeby link wyszedł raz na dobę potrzeba było jakieś 30 punktów. Od razu zaznaczam ze nie jest to test miarodajny. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mam przydzielone na projekt po 176pkt na podstrony. linki wychodzą co 1:40 godziny obecnie przy tej ilości pkt tak około z poślizgiem do 10 min Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Xann, ale cala sprawe powiekszyles do niemozliwego jak system wysyla paczke to zapisuje w bazie date i godzine i to pokazujesz na stronie z linkami. problem z obliczeniem roznicy miedzy data zapisywana a zapisana nie jest duzy ja tylko dalem do przemyslenia. jasne jest, ze to sie zmienia w czasie i nie mozna jednoznacznie okreslic co ile czasu bedzie wychodzila paczka przy x pkt Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 sagittariuspl jak tylko uporamy się z wersją angielksą i jeszcze jedna niespodzianka to zrobimy taki bajer który pozkazuje co ile wychodzi link dla np 1000 pkt oraz dla 100pkt . Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Muszę przyznać, że system rozwija w dobrym kierunku. Mam nadzieję tylko, że poślizgi związane z niewyrobieniem się w czasie z wprowadzaniem zmian będą jak najmniejsze . Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AOZ Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam Ogolnie dawno nie korzystalem z eweblinka i nie wiem jak to jest teraz z tą mocą systemu. Chciałbym się dowiedzieć ile punktów dać, ewentualnie jak to rozłożyć w czasie żeby nie przesadzić. Mam do dyspozycji 75k pkt. Chcę pozycjonować tylko na 1 anchor. Strona jest w sieci od ponad roku, niedawno wyszla ze sławnego filtra "28/29", BL wg. Yahoo 110k, wymieniam się rowniez linkami stałymi (nie SWL) Będe wdzięczny za pomoc pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 UWAGA: Kazdy wie że jednym z najważniejszym parametrów jest przyrost linków do strony BL od dzis macie włączony monitoring BL od dziś możecie obserwować przyrost linków do waszej witryn, i wyciągać wnioski na podstawie wykresu BL, który dla starego pozycjonera mówi wszysko. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 UWAGA:od dzis macie włączony monitoring Bardzo ciekawe rozwiązanie. Łatwiej będzie analizować zmiany pozycji no i powody filtrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 łoł, ale zmiany !!! a na forum sie przy okazji pojawila opcja 'dziekuje' Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Xann za domenę też są doliczane punkty ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 tak , z tym ze za domene główną z PR>0 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 od dzis macie włączony monitoring BL Monitoring jest tylko dla stron, na których zainstalowany jest system a nie dla tych które są linkowane systemem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Tak monitoring jest tylko dla stron podłączonych obecnie mamy monitoring site g monitoring site Y i najważniejszy dla pozycjonera monitoring BL Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 i najważniejszy dla pozycjonera monitoring BL A możesz powiedzieć po wacka komuś oprócz właściciela SWL monitoring BL nietematycznego spamozaplecza? pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Mi potrzebne, kontroluje co mi powoduje spadek punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.