Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Taka ciekawostka

Wpadło do systemu PR7 , oczom nie wierząc bo to raczej ewenement w skali SEO ( PR7 w SWL ) polecieliśmy sprawdzać wszystko co możliwe żeby się przekonać o prawdziwość tej PR7 okazało się że nie dość ze jest ono prawdziwe to jeszcze obok niego na koncie jest całe hotelarskie zaplecze największe jakie do tej pory widziałem. A samo zaplecze nie jest śmienikime tylko normalnymi prawdziwymi stronami z US

Mam nadzieje ze jak skończymy anglojęzyczną wersje systemu to znacznie więcej takich rodzynków wpadnie. :D

Marketing internetowy dla firm

lepiej nie podawaj. Osobiście uważam że w dobie donosicieli nie podawanie publicznie adresów ip stron z swl wyjdzie tylko na dobre nam wszystkim

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mam nadzieje ze jak skończymy anglojęzyczną wersje systemu to znacznie więcej takich rodzynków wpadnie.

Xann ciebie trzeba bylo tak dlugo namawiac

pr 6 pr 7 wpadnie znacznie wiecej

adresow wiadomo nie warto ujawniac

Nie wiem czy juz nad tym pracujecie ale w anglojezycznym serwisie popracujcie nad konkretnym jezykowym linkowaniem i nie wiem jak moznaby to rozwiazac (jakies katalogi tylko w danej wersji jezykowej, przy wyborze linku wybor opcji "linkuj tylko na stronach o danym jezyku", przy dodawaniu stron tez moznaby dodac jakas opcje "strona w jezyku.....")

Na razie support starczy polski i angielski

I jak widze po LV bedzie mozna naprawde zrobic dobry system, popatrzcie jakie tam sa oplaty i co to daje (ja testowalem konto platne advanced i nie jestem zadowolony, bardzo kiepsko przydziela linki i wyszukuje strony z przydzielonymi linkami)

Takze powodzenia i czekamy na pierwsze testy.

Używaj Cuilla i Hakii

Własnie "przypadkiem" znalazłem to zaplecze i wiem co to za strona ;)

takie mam wrażenie że to o to chodzi ... a szaaa...

btw: nie wygrałem w totka - dalej dłubie w seo :excl:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Zaden system nie da sie zabezpieczyc to raz , druga sprawa google nie banuje stron za to ze wymieniasz sie z kims linkami

można mieć legalnie SWL zainstalowany

skąd sie bierze tyle banów szczegolnie w tym roku i szczegolnie w Polsce ? przeciez to ze jest wiele duplicatów dmozów i innych smieci tez nie powinno byc powodem do banowania z miejsca, przeciez google tego nei zabrania nawet w swoim SEO Guide.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności