brzoza24 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Chyba cały system zbanowało Google, bo site=0 https://www.e-weblink.com/statistic.php Eleganckie prezenty okolicznościowe z drewna... Dzień Babci i Dziadka | Zakończenie roku szkolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak ja uwielbiam te teorie spiskowe na tym forum Nie zbanowało systemu, tylko jakiś babol jest widocznie - u mnie na stronach podłączonych do e-weba jest site Poza tym, przelewów nie pourywało - to jak mogło by cały system zbanować? Trochę pomyślunku Swoją drogą - też ostatnio kilka banów wyłapałem, i patrząc która gdzie popodłączana, to się w miarę równomiernie rozkłada... Taka ciekawostka - jak już coś G banuje, to po całości - domena razem z subdomenami... A jeden przypadek mam taki nawet, że zaplecze było tylko na subdomenach, a poleciała z nimi też domena na której była "normalna" mała strona - tylko naturalne linkowanie, zero swl.. To jakaś grubsza akcja chyba jest gugiela Normalnie szook... (Tak, celowo dwuznacznie z tym szokiem - pamiętacie ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 mnie zaczelo banowac jakies 2 tyg temu - ale myslalem ze to efekt pingowania smietnikow bo w statach eweba jakis naglych zmian nie zauwazylem SensorStudio & Co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Chyba cały system zbanowało Google, bo site=0https://www.e-weblink.com/statistic.php dziwne, ze akurat dzis jest ten BUG tak serio - pare dni temu weblink zaczal wariowac - na kilkunastu stronach policzyl mi na krotko po 2 mld BL i dal 100k pkt - moze pozniej za bardzo podlinkowalo moje strony i stad te bany // EDIT Ci co dostali bana niech sprawdza w logach czy maja ruch z *inetia.pl Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiszbon Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dołączę się do rozmowy, ja także załapałem kilka banów na domeny które akurat były w e-webie, z tym że nie dopalałem niczego, linkowanie ich było niezmienne od zawsze, zawsze tyle samo punktów szło na domenę i na subdomeny, większość domen była w indeksie ponad 2 lata a teraz poleciały jak świeżutki spam, dziwne, też obstawiałbym za jakimś podpier.... ale może to tylko taka akcja gugla, w zeszłym roku mniej więcej w tym samym czasie była fala banów może to jest jakaś zbieżność . Strony były na różnych IP, różne szablony, unikalna treść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avreo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Też macie takiego laga w Adderku? Przez tydzień dodało mi do 20 webmini (ustawione 10wpisów na dzień) -.-' pozycjonowanie stron | Catalogio *easydir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ja ustawiłem i aktywowałem wpisy przedwczoraj i nie dodało jeszcze nic. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan165 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Do omawiania banów macie równoległy temat: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=97329&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 @wiszbon - poprawiles moj humor. wole myslec, ze to co sie stalo to nie moja wina, tylko 'sila wyzsza'. cos sie dzieje Panowie, niestety, a bylo ostatnio dosc fajnie. ale spoko - damy rade i sie odkujemy - a przynajmniej troche konkurencji z rynku wyleci (mowie o kolegach, ktorzy sprzedaja miesiecznie 100k za 150 z; bez fvat byleby miec na fajki) Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza24 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dziwne, ze akurat dzis jest ten BUG Dzisiaj znowu na wykresie widać, że site=0 - może to nie jest jednak bug? Eleganckie prezenty okolicznościowe z drewna... Dzień Babci i Dziadka | Zakończenie roku szkolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dziwne, ze akurat dzis jest ten BUG Dzisiaj znowu na wykresie widać, że site=0 - może to nie jest jednak bug? @brzoza24 - nie przeginaj. juz slyszalas, ze czesc stron z weblinka ma nadal site - a tylko CZESC dostala bana raczej @Xann od paru dni miesza w systemie, i to powaznie - juz np. pisalem o tym, ze niektore moje serwisy maja zanotowane 2 mld BL - dobrze, ze jest ograniczenie do 100k na strone bo mialbym kilkaset mln pkt pewnie Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 unikalna tresc - RSS czy generatorek? linkowales swoje strony miedzy soba? Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Lol wchodze dzisiaj na eweba i patrze a tam przez noc ubylo 0,5 tys domen ale przybylo 2 miliardy podstron Pozatym chcialem zaznaczyc ze nadal zeruje domeny a przycisk do odswierzenia nie zawsze dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 nieautoryzowano brak autoryzacji sprawdz autoryzacje no auth wymiana linkow ręce opadają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sugar Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jak ja znajduje taki wpis odrazu go dodaje do swojego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.