radek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No, to zaraz punkty polecą na kontach pro w trybie masowym Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webraster Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Google wprowadziło nowy wygląd, strony dodawane do e-weblink w tej chwili pokazują site = 0 U mnie zaczęło wywalać już istniejące strony, pokazuje site = 0 mimo że strony dobrze się mają w G. Czy ktoś tak też ma? Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent. Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna. Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 potwierdzam. u mnie w ciagu 2 godzin z 200k punktow ucieklo bo weblink zeruje. XANN wylaczcie sprawdzanie sajtu zaraz przelewy beda wylatywac Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No to się niefajnie robi. Póki co u mnie nic nie wyleciało. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr-enzo Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 zapowiada się cowiekawie bo w "nowym" google site jest znacznie mniejsze no i zastanawia mnie ktore systemy to przeżyją ? ---------------------------------------------------- - autoryzowany specjalista SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dokładnie wszystko leci niech to Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Nie bo nielinkowane zaplecze jest nic niewarte, więc za co chcesz mieć te punkty za chęci ? Już pisałem o tym, że podstrony z linkami indeksują boty, a skądś one na te strony przecież muszą trafić. Trafiają właśnie z linków z innych stron. Jasne, ale wiesz nie sztuka nabić sobie systemami tysiące YBL i później ściągnąć linki - i w tym momencie okazuje się, że rozwiązanie było nietrafne, bo tak będzie pewnie robić część osób. Najsłuszniejsze było by ocenianie stron na podstawie aktywności robotów o ile jest to możliwe. Bo to ,że roboty Yahoo naliczają tysiące linków nie oznacza ,że za jakiś czas będą tam wchodzić roboty Google... Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webraster Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Mnie zeruje site w tempie ekspresowym, do rana, zanim Xann wstanie, pewnie wszystko wykosi. Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent. Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna. Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Pracujemy nad tym, nie panikować jedynie mogę powiedzieć ze faktycznie nowe google pokazuje dużo mniejszy site Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Nooo Xannn, co by nie mówić, 5+ za czujność. Eweb najlepszym otwartym SWLem Pozdrawiam. Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Nie bo nielinkowane zaplecze jest nic niewarte, więc za co chcesz mieć te punkty za chęci ? Już pisałem o tym, że podstrony z linkami indeksują boty, a skądś one na te strony przecież muszą trafić. Trafiają właśnie z linków z innych stron. Jasne, ale wiesz nie sztuka nabić sobie systemami tysiące YBL i później ściągnąć linki - i w tym momencie okazuje się, że rozwiązanie było nietrafne, bo tak będzie pewnie robić część osób. Najsłuszniejsze było by ocenianie stron na podstawie aktywności robotów o ile jest to możliwe. Bo to ,że roboty Yahoo naliczają tysiące linków nie oznacza ,że za jakiś czas będą tam wchodzić roboty Google... Wiesz bl można nabić systemam ale i tak jest to lepsze niż brak bl bo jak swl ma lepszej jakości strony o co walczę i w ewebie to linki z nich jakąś wartość mają i boty z nich na strony emitujące linki w wchodzą. Co do oceniania stron według aktywności botów w google ma chyba obecnie tylko linkorn. On jako jedyny nie opera się o site jednak i w nim ilośc bl jest ważna i w jakiś sposób wpływa na ilość otrzymanych pkt. Może nie tak jak w innych systemach ale jednak. Problemem jest natomiast aby to zdało egzamin w swl rotacyjnych a takim systemem jest eweblink. Bo jak niby system miał sprawdzać czy bot wlazł na stronę ? co sekundę ? Przy każdym przeładowaniu strony gdzie się pokazują nowe linku ? To jest problem w rotacji. Jednak ja mam nadzieję że jak najszybciej załoga eweba dostosuje system do nowych trendów googla i wszystko wróci do normy. Tak samo w innych systemach. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Znając profesjonalizm ekipy e-Weblinka problem zostanie rozwiązany do rana także pełen luzik Pytanie należy zadać kto naprawi w seonecie czy u Jeża :-) edit: rozwinięcie myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Nooo Xannn, co by nie mówić, 5+ za czujność. Eweb najlepszym otwartym SWLem wg informacji na innym forum, juz sa przygotowani od 2 dni na to co nastąpiło wazne aby było OK w każdym SWL, reszta kto był pierwszy to juz jest mniej wazna, no i te wartości site, hmm, czeka nas sporo zmian pewnie (chodzi o ilosc punktów jaką każdy ma) ps. Pytanie należy zadać kto naprawi w seonecie w seonecie działa, właśnie dodałem domenę i pokazuje site z G moze G zbanowało IP weba Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 @sttorm jak wiesz u nas nie sprawdza się site raz na trzy tygodnie tylko codziennie, nikt nie wiedział kiedy nastąpi przełączenie na nowy wygląd google ale jak już powiedziałem pełen spokój i opanowanie ps. Bardziej bym się martwił nowymi wartościami site które sa znacznie mniejsze wiec straty bedą niepowetowane Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 to ja wiem i inaczej Xann bym tez nie wiedzial ze jest cos nie tak, mnie martwiło co się stanie jak G rzeczywiscie wyłączy spawrdzanie site - fakt da sie przeskoczyć na coś innego,ale nei da się tego zrobić z dnai na dzień choć wiedziałem, ze cos juz sprwdzacie wiec byłem spokojniejszy jak widze i napisąłem to wyzej pozostale rotacyjne sprawdzają site - może zbanowano IP weba, bo teraz za 4 razem web wyłapał poprawne site dla domeny Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.