Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 FIkas to banal to co pokazywalem 1/10 algo liczy linki out i mnoznikowo punkty tutaj masz z liczeniem linkow zewn. + bonus za domene mozna dac bonus za pr i jeszcze mega wiele czynnikow. https://83.19.186.26/chart/licznik.php?url=...w.e-weblink.com Tak czy tak - tak to jest jak ktos nie ma pojecia jak dziala y! i daje to jako czynnik kluczowy 1pkt = 1 BL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 i zaraz bedzie kopia linkme a wtedy DC i BAN za kopię Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ostatnio na świeżą domenę z prawie pustym cms nałożyłem 20k pkt i po 7 dniach miałem ~6k bl w Y!, więc przy takim rozwoju sprawy bardzo szybko system spuchnie punktami a wartość 1pkt w systemie będzie o wiele mniejsza... Xann będzie miał dużo/więcej punktów w systemie, cena za 100k i jakość systemu poleci w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Tak jak pisałem wcześniej, strona 9 podstron linkowana tylko z eweba - wg. podanego tutaj algorytmu dostanie 9000 pkt Teraz mam za nią 9 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mela, fikas - ale w tym wypadku to nawet szkoda linkowac to z Weba zeby nabic BL. Zrob sobie fikas spam pod Y! daj na nim linka do drugiego spamu ktoryu jest w webie zobaczusz ze to tanszy koszt produkcji BL. Y! to tylko site explorer . A jak znam życie to xann tego nie wprowadzi bo wymysli ze y! im bana daje na IP i ze nie maja jak zapytan robic do Y!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Co z tego że site spada (niektórym)? Tyle się tu naczytałem o tych spadkach, a mi np. site zwiększył się o 100%. Nie ma co krytykować wielkiego G - bez powodu tych cięć nie dokonują. Najwyżej mniejszymi ilościami punktów będziemy "pozycjonować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Szook - tak wiem, chciałem tylko pokazać jak ładnie idzie sobie "nadmuchiwać" punkciki tym sposobem Kupujesz sobie 100k pkt od kogoś, linkujesz do 5 świeżych stron po 20k pkt i po 7 dniach masz ~30k pkt w webie za free :-) Czysta inwestycja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Fikas to tez . Wiem ze latwo, dlatego nie wierze ze Xann to wprowadzi, bedzie szukal jak wybrnac z tego algo i zacznie wymyslac . Nie wierze we wczesniejsza Gwiazdke . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jak to dobrze, ze skończylismy na logarytmach. Całkowania i rachunku różniczkowego bym chyba nie strawił. A już liczby urojone w temacie zliczania site to byłoby totalne przegięcie Ten log to jednak moje urojenie. We wzorze siedzi sqrt ;-) Poprawiona wersja: https://www.rainfox.org/sprawdz/weblink.php Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nigdy się na bawiłem w y! czy dobrze rozumiem, że np. jedna domena, 100 podstron na każdej link do strony zaplecza i wtedy w y! ta strona (po indeksacji wspomnianej domeny w y!) dostanie 100 inlinks :? GIP: 9, YIP: 9, YBL: 8974(9+9)/2)+8974=8983 Szacowana ilość punktów rzeczywistych: 8983 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Poprawiona wersja: https://www.rainfox.org/sprawdz/weblink.php Veal nie uwzględniłeś w tych obliczeniach że zbanowana domena przez googla (GIP: 0) nie dostanie punktów. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 około mela około ale zblizona wartosc. generalnnie jak zaindeksujesz w Y domene i masz do niej linki do spamu ktory jest w webie dodany to masz szanse na 80% links z tego site: Zobacz link:https://www.itpart.pl - wiekszosc linkow z PIO 20 K - i bedzie roslo. Dalem kilka dni temu linka na PIO i michal dal buttona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogórek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 szook dlatego jak xann wprowadzi ten absurdalnie nic niemówiący,dający się łatwo manipulować i w dodatku uzależniony głównie od Yahoo przelicznik to robimy ściepe i stawiamy własny system rotacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 no ja was nie rozumiem daje wam malutkie okienko do popisu a wy okoniem stajecie ze nie checie a wiecie dlaczego ? bo tak naprawdę to sobie tylko gadacie jak to będziecie robić strony pod Y a blokować boty G No ja już to widze jak blokujecie boty G a klepiecie tylko pod Y Wogle jaki jest sens blokowac G ??? przecież taka domena bedzie zerowa w G ? No ale jeżęli już jakieś osoby się uprą żeby blokować G a nawalać w Y to też dobrze , bo te domeny będą tworzone specjalnie i wyłącznie do eweblinka a nie do wszystkich innych SWL też Osobiście i prywatnie to ja osobiście zarabiam na zbanowanych domenach w G jeszcze długo na Y z adsa i z tego co wiem nie tylko ja Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Veal nie uwzględniłeś w tych obliczeniach że zbanowana domena przez googla (GIP: 0) nie dostanie punktów. Dzięki, poprawione. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.