Xann Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Tak to fraza zakazana w systemie. Xann Design jest właścielem oprogramowania i użycza go użytkownikom na określonych zasadach nie będzie płacił uzerom za ich strony tylko pobierał opłatę za korzystanie z dodatkowych opcji, użytkownicy którzy nie chcą lub nie są zainteresowani wykupem dodatkowych możliwości będą mogli korzystać z oprogramowania na dotychczasowych zasadach poza funkcją transferu punktów. Korzystanie z systemu nie jest obowiązkowe i to tylko od uzera zależy czy chce korzystac i czy akceptuje regulamin systemu. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Xann nie dam spokoju bo już za frazy tym bardziej nie masz podstaw na przydzielenie bana bo był dwa linki które pod żadnym pozorem nie są złym sąsiedztwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 od uzera zależy czy chce korzystac i czy akceptuje regulamin systemu. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Przepraszam za dubel. Jest jeden problem. Ten wpis został dodany dzisiaj i dlatego jeszcze nie został usunięty. Przypominam że ban nadany był wczoraj... Nie będę wnikał kto tego posta napisał ani przekazywał swoich podejrzeń przynajmniej w tym temacie już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 proszę stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 I napisz jeszcze że za jedno słowo które zawarte było na IDG całe konto dostało bana tak? Proszę wszystkich o sprawdzenie tych wpisów i o ocenę "poważności" mmp i innych pseudo administratorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 https://www.megakatalog.pl/najs%C5%82abszy-torrent.html to też? Nie wiem Afrael, ale z boku to wygląda na bicie piany bez potrzeby, na siłę. Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Cytuję "ponadto nie dostałeś za stronę a za linki dane do systemu." i ja chętnie ukaże jakie linki był w systemie. Tym bardziej że nawet jeżeli przyznam że prześlizgnęły się jakieś wpisy niezgodne z regulaminem to tylko strona powinna dostać bana a nie całe konto bez podania powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 A ja nie mogę otworzyć projektów, po kliknięciu na projekt jest tylko obracająca sie strzałka i pisze wczytywanie danych. sprawdzałem na 3 różnych komputerach.Pozdr Luknij na to https://www.e-weblink.com/forum/index.php?topic=415.0 Afael poczytaj regulamin, że tak powiem po męsku użyczam Ci gościnnie oprogramowania jeżeli przeginasz to Cie wypraszam, nie szkodzisz mi tylko użytkownikom. Jeżeli zechcesz poświęcić troszkę czasu na ten wątek i forum e-weblinka to już pisałem ze kary będą surowe czyli ban na konto. Taki wyjadacz jak ty zdaje sobie sprawę co wolno a czego nie wolno w tym systemie nie urwałeś się z choinki i nie udawał głupka ze nie wiedziałeś. Dobrze wiedziałeś co czynisz. Że tak powiem czas ponieść konsekwencje a pisanie że przekazujesz sprawę do federacji konsumentów jest rozbrajające Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Sprawę już przekazałem ale to jest prywatna sprawa między firmą a mną. Jak się zakończy poinformuję również na forum, żeby nie rzucać pustych słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 fakt jest jeden to wlasciciel systemu decyduje czy chce dana strone w systemie czy nie dla mnie wazne jest jednak, iz zostaje zblokowana dana strona i idzie meil do usera ze strona zostala zblokowana, tak samo dobrze by bylo gdyby system wysylam meile iz na stronie nie wykryto skryptu (nie zostala zaktualizowana) to samo dotyczy banów, meil z infem ze cos jest nie tak wystarczy gdyz moze sie okazac iz cos jest przypadkowe i nie zawinione z winy usera i moze on to szybko naprawic bez klopotow pytanie teraz odnosnei kont platnych - rozumiem iz dotyczy to tylko ze konta platne beda mogly m.in przekazywac innym punkty i kiedy to zostanie wprowadzone - nie ukrywam interesuje mnie aby bylo to jak najszybciej Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Konta płatne zostaną wprowadzone nię prędko, musimy oddac przetestowany produkt już teraz się okazało ze są użystkonicy którzy mają problem z ajaxem byc może trzeba bedzie z niego zrezygnowac jeżeli nie uda się rozwiązac problemu, przy koncie płatnym musi wszysko śmigac cacy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ja kończę temat ponieważ wiele postów pisałem pod wpływem emocji i wyszło jak wyszło. Mimo iż sprawę już przekazałem do federacji konsumentów, zobaczymy jak będzie przebiegała. Jak narazie wyszło iż jestem maruderem. Przykro mi z tego powodu ale czasami tak bywa i trzeba wziąć odpowiedzialność za własne słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 nowy Szook nam rośnie Zaraz tata będzie dzwonił do Xanna Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 normanos cale szczescie że nie. Ja miałbym czym się podroczyć i jak to załatwić w sumie nie dyskutowałbym w tej akurat sprawie. Dobrze że Afrael ochlonol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.