Delta Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Czy mozna promować w systemie linki obcojęzyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Można , pod warunkiem że nie jest to jakaś odmiana wulgarnego słowa, w tym wypadku od razu dostaje się bana na całe konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie mogłem się doczekać na to, aż system będzie mieć 1000 domen to dołożyłem jeszcze trochę i dobiłem ... Choć dziwne, że jest tu masę osób, które maja pewnie po kilka tysięcy domen i po 500 nie chcą nawet dodać Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 W systemie jest obecnei 1400 domen , 400 jest niekatywnych z różnych powodów , boot wywalił , jeszcze system nie podłaczony , ktoś wrzucił wszyskie sukcesywnie podłącza lub poprostu ktoś był ciekawy ile pkt dostanie za domene, Nie mniej ceszy nas fakt ze przybywa userów i to w ładnym tępie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Wiem o tym sam pierwszego dnia wrzuciłem ze 100 domen, który aktywowałem 3 dni Ale tylko te aktywne co znaczą dlatego fajnie, że już jet 1000 ... jeżeli system jest tak mocny jak wszędzie słychać to sukcesywnie będę dodawał podobną ilość domen... Fajnie też, że przyjmujecie dmozy itd. Jak wrzucę np. 5 serwisów z np. 10 podstronami czy 500 i pr 4-5, linki do serwisów po >1k to fajnie, że moge wrzucić dmoza, który da mi 10 razy pkt ... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 tępie tempie Już drugi ort, mam nadzieję, że systemu nie prowadzi ELITE :) Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Przeanalizuj posty na forum - domyślisz się kto prowadzi weblinka Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Heh kurka Yeden bo to prawie bedzie wygladało że ja . A ja bede dopiero eweblinka testował z pkt dziurek. Oczywiście w mowie analizy . JA Szook nie skalany od urodzenia systemami wymiany linków nie mieć i nie używać . Ale już chyba wiedzieć na 100% kto go mieć ale nie może powiedzieć bo się dziś zaciełem na wydalanie informacji zewnętrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Przeanalizuj posty na forum Mi wychodzi MMP. A wam? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 nie, mmp znam. MMP pisze tak z natury - on jest pasjonatem php i dość często jak pisze się o technicznych aspektach php i rozwiązaniach to wypowiada się jak o swoim. Choć nie ukrywam styl programistyczny MMP jak zerkam w koda . Ale ja stawiam na Kave bo nie moge znalezc watku z przed tygodnia w którym napisałem ze Kava pewno wyprodukuje nowy system. Wyladowal w dowcipach ale zniknoł chyba że jest gdzieś w koszu. Kava przyznaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 jubi Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Troche dużo ma wcieleń MMP idąc tym tropem wiekszośc nicków należy do niego na PIO ale też jego podejżewam Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 zaprawde powiadam Wam nie lekajcie się to napewno Jimmiego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 MMP a nie chwaliłeś się "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 oo MMP zostałeś wkręcony. Więc proszę mi milion pkt dać . A ja sądząc po tym co znalazłem na Helionie stawiam na Michała https://helion.pl/ksiazki/pozopt.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.